Pur si simplu

1
De Andreea Raicu
2 feb. 2010

Mi-a placut sa ma joc. Mi-a placut sa imi aduc aminte cum era la inceput.
Imi amintesc prima sedinta foto. Am facut-o cu un bun prieten care era foarte mandru ca tocmai isi cumparase un aparat de fotografiat dupa ce ce stransese bani un an de zile pentru el.

Ne-am dus intr-un parc fara nimic aranjat, fara machiaj, fara styling de par sau haine speciale. Eram doar fericiti ca o sa experimentam. Era frig. Nici eu nu stiam prea multe, doar ce ma mai prostisem prin oglinda sau ce vazusem prin filme, iar el facuse cateva poze din joaca. Dar acum ne doream o adevarata sedinta foto si bineinteles fotografii frumoase. Am facut cateva ore, am inghetat din dorinta unui rezultat bun.  Cred ca am tras cateva filme ca asa era pe atunci. Am gasit pozele de curand cand m-am mutat. Mi-a facut placere sa-mi amintesc. Din multitudinea de fotografii stiu ca mi-a placut foarte mult una singura….dar cu siguranta nu am sa uit nicioada acea sedinta foto. A fost un inceput bun pentru amandoi.

Zilele trecute unul dintre prietenii mei pasionati de fotografie si-a cumparat un aparat profesionist. Dupa ce mi-a povestit foarte pasionat despre cum i-ar placea sa faca poze, amandoi ne-am gandit la acelasi lucru: o sedinta foto. Asa ca ne-am propus sa ne jucam asa cum m-am jucat in urma cu multi ani. Pentru mine a fost diferit, dar entuziasmul lui m-a facut sa am toata rabdarea din lume. Asa ca m-am intors la o sedinta foto fara nimic aranjat…doar eu, el si aparatul foto… Aceasta este rezultatul.