5 produse de ingrijire a parului care nu imi lipsesc din kit

1
De Alice Papuc
9 iun. 2023

Acestea sunt produsele mele preferate in materie de ingrijire a parului. Stiu ca ma pot baza pe ele, indiferent de situatie. Iar unele dintre acestea sunt chiar accesibile!

Poate ca si tie ti se intampla sa ai zile in care parul tau nu arata asa cum iti doresti. Posibil sa simti ca orice outfit frumos ai imbraca sau orice machiaj elaborat ai realiza, iti doresti ca parul tau sa arate bine. Acestea sunt momentele in care noi, femeile, realizam cat de importanta este podoaba capilara. Acestea fiind spuse, trebuie sa acordam o atentie deosebita modului in care ne ingrijim parul. Aceste 5 produse de ingrijire a parului nu imi lipsesc niciodata din kit: stiu ca ma pot baza pe ele, oricat de rebel ar fi parul meu!

Samponul detoxifiant

Inclusiv parul nostru are nevoie de un detox facut ca la carte! Pentru acele zile in care imi incarc parul de produse de styling, vin din vacante, unde parul meu a fost expus la clor si la sare, sau pur si simplu imi simt scalpul incarcat, apelez mereu la samponul detoxifiant. Simt cum acesta imi curata parul in profunzime si indeparteaza toata murdaria si produsele acumulate. Preferatul meu este samponul de la K18 Detox, despre care ti-am povestit mai multe in acest articol.

produse-de-ingrijire-a-parului-sampon-detoxifiant-k-18

K18 Detox, Xpert Beauty, redus la 167 lei

 

Samponul uscat

Sunt “mandra posesoare” a unui par care se ingrasa de la o zi la alta.  Acestea fiind spuse, samponul uscat nu lipseste niciodata din kit-ul meu de produse de ingrijire a parului, mai ales pentru acele situatii urgente. Am incercat o multime de produse de-a lungul timpului, de la brand-uri accesibile, la brand-uri profesionale, iar preferatele mele le gasesti aici.

Batiste Original, 16 lei

Masca de par

Masca de par este un produs esential pentru ingrijirea parului, mai ales daca acesta este ondulat sau cret. Aceasta patrunde firul de par in profunzime, te ajuta sa iti descurci parul, ii ofera stralucire si il face mai moale. Nu stiu cum mi-as aranja parul fara o masca de par calitativa, care sa corespunda nevoilor mele.

produse-de-ingrijire-a-parului-masca-de-par

Moroccanoil Hydration, 207 lei, Notino

Uleiul de par

Pe langa faptul ca uleiul confera parului o stralucire aparte, acesta imi hraneste si hidrateaza parul. Imi protejeaza varfurile despicate si chiar ofera un efect ca dupa o vizita la salon. Mai mult decat atat, ma ajuta sa imi usuc parul mai repede, ceea ce este mereu un plus, mai ales daca sunt pe fuga.

Un mic truc pe care eu il folosesc este sa aplic ulei de par nu doar dupa fiecare spalare, ci zilnic. Aplic o pompita absolut in fiecare zi si parul meu este mai sanatos ca oricand.

produse-de-ingrijire-a-parului-ulei-de-par

Moroccanoil Treatment, 164 lei, Notino

Balsam fara clatire

Balsamul fara clatire protejeaza firul de par de factorii externi, pana la urmatoarea spalare. Este un produs de care fiecare femeie are nevoie, mai ales atunci cand isi vopseste parul. Partea mea preferata in legatura cu acest produs? Gasesti un balsam fara clatire pentru fiecare nevoie in parte: fie ca ai parul casant, vopsit, tern sau carliontat. Trebuie doar sa vezi care este favoritul tau. In acest articol gasesti mai multe informatii si variante de produse.

produse-de-ingrijire-a-parului-balsam-fara-clatire

Wella Professionals Nutri-Enrich, Xpert Beauty, redus la 47 lei

Foto: Instagram/@jasminxleyla