Atasagon Detox & Wellbeing Center – coltul de Rai

1
De Andreea Raicu
7 iul. 2016

Nu mai e nicio surpriza pentru nimeni ritmul alert in care traim, in care nu mai avem timp de nimic, in care tot ce e in jurul nostru devine o prioritate care trebuie rezolvata ACUM. Toate astea ne fac sa uitam de noi si de nevoile noastre, de ceea ce ne place si ce ne aduce bucurie.

Nu ne oprim nicio secunda…decat atunci cand devenim constienti ca e prea mult, asta daca suntem norocosi sau atunci cand ne opreste viata prin diverse metode stiute numai de ea. In cazul meu, un picior rupt, coloana blocata timp de o luna, degete zdrobite. Dupa ani la rand in care am primit aceste semne ca trebuie sa ma opresc, acum am invatat sa o fac singura

Si marturisesc ca sunt extrem de recunoscatoare pentru toate experientele prin care am trecut pentru ca altfel nu as fi invatat sa pun stop singura.

Asta s-a intamplat si acum. Dupa o perioada lunga de lansari, proiecte, evenimente si multa munca am simtit nevoia de o mica pauza in care sa ma deconectez de tot si sa am putina grija de mine. Tocmai bine pentru ca in urma cu o saptamana am aflat de un centru de detox si wellbeing chiar in Brasov pe care imi doream sa il vizitez.

Tot ce citisem despre Atasagon ma facuse extrem de curioasa sa aflu cum este.

Asa ca am sunat-o pe prietena mea Dana Sota, care este mereu amatoare de astfel de experiente si am hotarat sa ne petrecem weekendul acolo.

O saptamana extrem de agitata si cele doua ore de condus parca nici nu au mai existat cand am intrat in centru. Linistea si energia locului, caldura celor care ne–au intampinat si muzica din fundal parca au sters intr-o clipa toata agitatia din interiorul nostru.

Atunci am stiut ca suntem acolo unde trebuia.

Ni se pregatise deja programul pe urmatoarele zile care arata minunat si de abia asteptam sa il incercam.

Probabil ca nu v-ati fi gandit niciodata ca poti fi foarte ocupat cand mergi intr-un astfel de loc. Ei bine, agenda zilei devine foarte plina daca vrei sa incerci cat mai multe lucruri, iar eu una am vrut

Lista tratamentelor suna atat de bine incat am vrut sa experimentez cat mai multe.  Pentru toate cred ca mi-ar fi trebuit cel putin doua saptamani.

Am ales:

Baia turceasca care e o adevarata experienta. Daca nu ati incercat-o pana acum, trebuie sa o puneti pe lista voastra. E atat de relaxanta cum nu va puteti imagina.

Radiofrecventa este o terapie minunata care reda fermitate si elasticitate pielii, iar rezultatele sunt imediate. Poate fi facuta atat pe fata cat si pe corp.

Qigong A fost pentru prima oara cand am participat la o astfel de clasa. Marturisesc ca niciodata nu m-a atras. Am ales intotdeauna o clasa de yoga, dar pentru ca era tinuta de un maestro Ze am zis ca nu pot rata si bine am facut. A fost o experienta incredibila la finalul careia m-am simtit foarte relaxata si linistita.

Masaje cu pietre vulcanice si de relaxare sunt rasfatul maxim pentru corpul meu. Le ador!

Meditatia Zen este o metoda care te ajuta sa te conectezi la tine cu ajutorul respiratiei. Te aduce in prezent, lasand gandurile la o parte. Aduce foarte multa liniste si relaxare.

Terapia cu Ozon sau “respiratia lui Dumnezeu” cum era cunoscuta in Grecia Antica, este din punctul meu de vedere un MUST! Creste starea de bine, intareste sistemul imunitar, creste circulatia sanguina, are efect detoxifiant, antiinflamator, ajuta la vitalitate. Rezultatele sunt vizibile imediat.

Suport de Vitamine

Sauna cu infrarosu are foarte multe avantaje: elimina toxinele din corp, ajuta la pierderea greutatii, protejeaza sanatatea inimii, reda stralucire pielii, intareste sistemul imunitar, si elimina stresul.

Angel of Water este o metoda non invaziva de curatare profunda a intestinului gros si detoxifiere a intregului organism.

Pe langa toate astea am avut parte de multa liniste, relaxare, phone detox si caldura din partea celor de la Atasagon.

Sunt extrem de fericita ca si in Romania s-a deschis un astfel de centru si ca nu mai trebuie sa plec in afara tarii sa beneficiez de toate aceste lucruri.

 

Am fost extrem de impresionata de felul in care arata centru, de modul in care este organizat totul, de serviciile si tratamentele pe care le au, de cat de frumosi si luminosi sunt toti oamenii care lucreaza in centru.

 

E un loc in care ma voi intoarce cat de curand si pe care vi-l recomand din inima daca vreti sa va relaxati, sa slabiti, sau pur si simplu sa scapati macar pentru trei zile de stresul din viata voastra. Este locul perfect pentru o pauza in care sa va luati energia.

Daca vreti sa afla mai multe intrati aici.

Multumesc Atasagon. Mi-ati facut sederea minunata!!