Basmul Pronovias

1
De Andreea Raicu
13 mai 2015

Faptul ca in weekend-ul trecut am participat la prezentarea noii colectii Pronovias a fost o bucurie imensa pentru ca nu a fost un show oarecare, ci o adevarata gala a frumusetii!

Stiti visul fetitelor despre cum va arata ziua nuntii lor, ce model de rochie vor purta, ce flori vor avea si cum vor spune ele “Da!” intr-un decor de basm? Eu nu m-am gandit la asta, nu am facut neaparat scenariul asta in copilarie si nici mai tarziu. Dar faptul ca am avut ocazia – chiar la invitatia Pronovias – sa particip la o prezentare a unei colectii cu rochii de mireasa m-a facut sa ma simt exact ca intr-un vis!

La evenimentul de la Barcelona au participat 2000 de invitati

Organizat la Barcelona, in Oval Hall din cadrul Muzeului National de Arta Catalana, show-ul in care publicul a vazut colectia 2016 a atelierului Pronovias a atins limita de sus a elegantei! In sala absolut fastuoasa, rochiile au parut, fiecare in parte, niste opere de arta. Sunt create cu delicatete, emana atat de multa feminitate incat si daca nu ai visat cand erai mica sa imbraci o rochie de mireasa, tot te fac sa te gandesti cum ar fi daca ar fi!

Am fost impresionata insa de intreg show-ul, nu doar de modele, care, repet, sunt minunate! Evenimentul a fost organizat impecabil! Avand in vedere ca au fost peste 2000 de invitati, printre acestia numarandu-se staruri internationale din industria cinematografiei si celebritati din lumea modei, fiecare clipa a fost o provocare pentru gazde. Aparitia pe covorul rosu, plasarea in sala, ravnitul front row – unde am stat si eu (zambesc cand ma gandesc!) – petrecerea de dupa… toate au fost organizate perfect!

Chiara Ferragni, intruchiparea naturaletii

Ceea ce ma bucura – odata cu ocazia de a fi vazut in premiera rochiile pe catwalk – este faptul ca am avut prilejul sa cunosc o multime de oameni! Chiara Ferragni – bloggerita-fenomen care a reusit prin forte proprii sa-si transforme pasiunea pentru moda intr-o trambulina spre cele mai inalte locuri din showbiz – este o prezenta adorabila.

Am vorbit cu ea la finalul show-ului si sunt foarte incantata pentru ca am descoperit un om foarte natural, e autentica, amuzanta si foarte deschisa. Da, o vedem cu totii pe copertele publicatiilor internationale de moda si in pofida acestei celebritati, care multora asemenea ei le-a modificat comportamentul intr-unul foarte scortos si oarecum trufas, ea e foarte degajata si prietenoasa!

Irina Shayk – care a aparut inca o data pe podium pentru Pronovias (e supermodelul cu care casa de moda a colaborat si in trecut) – este de asemenea o prezenta incantatoare si a stralucit si la propriu – rochia purtata de ea a fost “regina balului” – si la figurat! Pe catwalk au mai urcat Blanca Padilla, Constance Jablonski, Romee Strijd si Cindy Bruna. Va recomand sa le cautati pe Instagram si in revistele de moda – sunt niste modele in intregul sens al acestui cuvant.

Marele final al acestui show – gradios de-a dreptul – a fost realizat de echipa de design de la Pronovias: Herve Moreau, creative director, si cei 67 (!) de oameni implicati in crearea celor 50 de rochii din prezentare si-au luat ramas bun de la toti invitatii! Ceea ce e cu atat mai epatant cu cat efectiv fiecare om din sala s-a simtit astfel parte din acest basm pus la punct in cele mai mici detalii de un efectiv de persoane impresionant.

Sursa de inspiratie pentru orice moment

Ma bucur foarte mult pentru ca am fost la acest eveniment pentru ca el nu e unul dedicat exclusiv viitoarelor mirese. Creatiile Pronovias sunt relevante pentru orice pasionata de moda deoarece includ noile trenduri generale ale viitorului sezon: noua colectie e inspirata de printese din basme, creand modele cu linii pure, volum si detalii delicate. Rochiile au decolteuri adanci care se pliaza pe corp gratie unui design sofisticat, iar materialele din care este facut tull-ul nude confera un efect de “second skin”. Si daca va cautati o rochie de mireasa, si daca aveti nevoie de una de gala puteti tine foarte bine cont de aceste linii de creatie!

Eu insami am purtat o rochie Pronovias la seara de gala si nu numai ca m-am simtit foarte bine in ea, ci am avut efectiv sentimentul ca inteleg cam ce simte o printesa!

Chiar a fost un show fabulos! Va recomand sa va uitati peste noua colectie pur si simplu cu titlu informativ – chiar daca nu planuiti o vizita la altar curand. Va garantez ca va fi ca o calatorie in frumos!

Iar al doilea motiv pentru care am avut un weekend fantastic in Barcelona este intalnirea cu prietenul meu minunat Ciprian Sipos! Imi lipseste foarte mult de cand a plecat din Roamania, asa incat de fiecare data cand am ocazia caut sa petrec cat mai mult timp cu el. E atat de plin de viata Cipi, are atata frenezie, bucurie si optimism incat ma incarca cu o energie fantastica!