Piesele din Colectia Andreea Raicu disponibile in magazinele Nikita Rinadi din Chisinau.

Orasul Chisinau are un loc aparte in sufletul meu. Am petrecut mult timp acolo si am avut parte de multe momente frumoase de care imi aduc aminte cu multa bucurie. Oamenii si felul in care te fac sa te simti cand esti acasa la ei ma incanta de fiecare data. Am fost din nou la Chisinau in urma cu doua saptamani la invitatia Women’s Summit Moldova, dar si pentru a lansa colectia mea de haine.

Asa cum v-am mai povestit aici, am fost coplesita de primirea pe care mi-au facut-o si de grija de care am avut parte cat am stat acolo. Nu cunosteam piata din Moldova din aceasta perspectiva, dar stiam ca hainele din colectia mea erau extrem de dorite asa ca am acceptat cu mare drag propunerea de a le vinde acolo.

Asa ca imi face mare bucurie sa va anunt ca puteti vedea, proba sau cumpara colectia Andreea Raicu in toate magazinele Nikita Rinadi din Chisinau.

Lansarea colectiei a avut loc in cadrul evenimentului organizat Women`s Summit Moldova.

De abia astept sa ma reintorc sa ma intalnesc cu voi toate care mi-ati scris mesaje atat de frumoase si de la care am primit poze cu haine din colectia mea.

Va vom tine la curent cu noutatile pe pagina de Facebook special creata pentru Moldova pe care o gasiti aici. Pentru mai multe informatii puteti apela la INFO LINE 067 105 109.

Va multumesc si ne revedem in curand.