Colectia Studio Andreea Raicu

Sunt foarte bucuroasa sa vad cum o idee noua prinde contur, cum ea se transforma in ceva concret, palpabil, frumos. Acesta bucurie o simt si acum, cand pot impartasi cu voi o noua colectie si o noua categorie pe shop.andreearaicu.ro: Colectia Studio Andreea Raicu.

Colectia Studio Andreea Raicu

Colectia Studio Andreea Raicu a inceput cu dorinta mea de a creea cateva produse premium, cu un design mai sofisticat si mateiale speciale pentru ca voi sa puteti purta ceva special de sarbatori, dar nu numai. Trebuie sa stiti ca aceasta colectia va fi constant actualizata cu produse noi in functie de dorintele voastre, de ideile noastre si de tendinte.

Apoi, a urmat intalnirea cu Raluca Debu, designerul care ne-a oferit consultanta pentru o mare parte din noile produse. Am fost pe aceeasi lungime de unda inca de la inceput. Ea a inteles stilul meu si cerintele voastre. Amanoua am considerat ca materialul vedeta al acestui sezon – catifeaua- trebuie sa fie parte din aceasta colectie!

Ador rochia petrecuta din catifea verde, nici nu puteam sa imi imaginez cat de bine va arata! Am ales modele cu lucratura complexa, detalii cusute de mana si cu un design mai indraznet. Stilul tinutelor ramane unul elegant, feminin, dar tendintele sezonului isi spun mai mult cuvantul. O parte dintre piese sunt gandite sa fie purtate in mai multe feluri. Iubesc camasa cocktail si, de fiecare data cand o port, descopar, parca, o piesa noua.

Colectia Studio Andreea Raicu

Sper din tot sufletul sa va placa si sa le purtati cu drag ori de cate ori simtiti nevoia sa va rasfatati. Pretuiesc enorm parerea voastra, iar pentru ca tot ce facem noi aici este pentru voi, astept cu nerabdare gandurile voastre si poate o vizita in noul showroom. 🙂

Colectia Studio Andreea Raicu este disponibila online, pe shop.andreearaicu.ro, departmentstore.ro si in showroom-ul nostru de pe Intrarea Temisana nr. 5. Preturile produselor variaza intre 195 si 490 de lei.

Foto: Alexandru Rosieanu