Incendiul din clubul Colectiv

Incendiul izbuncint aseara in clubul Colectiv e o tragedie pentru sute de oameni!!! Sper din toata inima ca cei raniti sa reuseasca sa se insanatoseasca!

Este cumplit cum inconstienta omoara inca o data in tara asta. Sunt 27 de morti si peste 160 de persoane ranite. E enorm si totul s-a intamplat pentru ca intr-un spatiu inadecvat au fost folosite elemente pirotehnice.

Citesc in ziarul Adevarul ca Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu a primit de la organizatorii evenimentului din Colectiv nicio solicitare pentru a folosi astfel de materiale cu risc de incendiu in club!!! Au folosit artificii intr-un spatiu in care artificiile nu aveau ce cauta.

Oamenii aia s-au calcat in picioare incarcand sa iasa pe singura usa disponibila. Au ars de vii, s-au intoxicat… e ceva de nedescris! Sunt cutremurata de ceea ce s-a intamplat.
Eu insami eram aseara la o petrecere si la un moment dat m-a sunat mama alarmata. Ma intreba daca sunt in siguranta, era si ea speriata si ingrozita vazand la televizor imaginile de groaza. Am linistit-o, dar acum plang uitandu-ma la televizor si vazand imaginile cu toate mamele care isi cautau disperate copiii despre care stiau ca sunt plecati la concertul din Colectiv.

Mergeti sa donati sange!

E foarte important ca in acest moment sa ne mobilizam si sa fim alaturi de cei care au nevoie de noi. Puteti merge la Centrul de Transfuzie al Municipiului Bucuresti (str. Constantin Caracas, nr.2) si la spitalele Floreasca, Fundeni si Elias ! E nevoie de sange ! Poate salva viata unui om!
Inainte de a cauta vinovati, de a ne da cu parerea sau de a arata cu degetul spre organizatori, trebuie sa ajutam!!!
Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei morti ! Condoleante familiilor lor! Imi doresc din toata inima ca cei raniti sa isi revina, sa aiba puterea de a trece peste acest moment cumplit!