Andreea Raicu si nutritionistul Anda Avramescu vor sustine Conferinta alimentatie pentru un stil de viata sanatos

Pentru mine, un stil de viata sanatos este direct legat de o nutritie corecta. Alaturi de medicul nutritionist Anda Avramescu, va astept la Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos, prima Conferinta Traieste Frumos! din 2015.

Dragii mei, ma bucur sa va anunt ca incepem anul cu o noua Conferinta Traieste Frumos! Este vorba despre Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos care va avea loc pe 27 ianuarie, ora 18.30, la Libraria Bastilia din Bucuresti. 

conferinta alimentatie pentru stil de viata sanatos cu andreea raicu

Alimentatia sanatoasa este un subiect caruia ii dau foarte multa atentie. Si tocmai pentru ca este atat de important pentru mine, am tinut sa o am alaturi la aceasta conferinta pe Anda Avramescu, medicul nutritionist care ma consiliaza din momentul in care am trecut la un regim alimentar vegetarian. Daca vreti sa aflati cum alimentele pe care le avem in meniul zilnic ne pot face viata mai buna, va puteti deja inscrie la Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos. Pretul unui bilet este de 65 Ron.

Ce inseamna pentru mine alimentatia sanatoasa

Va spuneam ca subiectul acestei conferinte, alimentatia sanatoasa, este unul foarte important pentru mine. Asta pentru ca, in momentul in care am decis sa dau atentie dietei, am inteles cat de multa nevoie avem sa ne hranim corect.

Vom descoperi impreuna, pe 27 ianuarie, cum alimentatia sanatoasa ne poate schimba viata!

Nu numai de dragul siluetei sau a calitatii tenului, ci pentru ca o alimentatie sanatoasa ne ajuta sa avem mai multa energie, tine departe de noi multe dintre bolile acestui secol, ne da o stare de spirit mai buna. Cu alte cuvinte, ne ajuta sa ne simtim bine in propia noastra piele. Si, dupa ce am experimentat acest stil de viata sanatos, am constatat cat de rau poate suferi organismul in momentul in care fac un exces, atunci cand nu-i dau nutrientii de care are nevoie.

Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos: ce vom discuta

Alaturi de invitata mea, medicul nutritionist Anda Avramescu, voi discuta despre cele 5 principii de baza ale alimentatiei pe care oricine trebuie sa le cunoasca. Discutand cu Anda, am ajuns la concluzia ca dieta echilibrata este singura varianta eficienta de a tine sub control atat grutatea cat si sanatatea.

medic nutritionist si consultat pentru nutritie Anda Avramescu

Anda Avramescu este medic specializat in diabet, nutritie si boli metabolice. Este consilier de nutritie cu o experienta vasta si a fost consultat pentru cartea mea Mananca si arata bine.

“Nu exista o dieta magica, ci un stil de viata sanatos. Bineinteles ca principiile alimentatiei sanatoase pot fi individualizate, aplicate in functie de nevoile si scopurile fiecaruia dintre noi. Dar in esenta ele raman aceleasi si trebuie sa le stim. Pentru ca sanatatea este responsabilitatea fiecaruia dintre noi in parte. Si avem cu totii dreptul la o informare corecta”, Anda Avramescu.

Principiile de baza pentru o alimentatie sanatoasa

Cele 5 principii pe care le vom dezbate amanuntit la Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos sunt: Ce mananc?, Cat mananc?, De cate ori mananc?, Cum impart alimentele (portiile) pe mese?, Cum prepar?

Asadar, va astept cu drag la prima Conferinta Traieste Frumos din 2015 – Conferinta Alimentatie pentru un stil de viata sanatos, ce va avea loc 27 ianuarie 2015, la ora 18.30, la Libraria Bastilia (Bucuresti, Piata Romana nr. 5). Costul unui bilet este de 65 Ron. El trebuie platit in avans si poate fi deja cumparat.

Informatii suplimentare puteti afla scriind pe adresa de email [email protected], accesul la conferinta se face numai pe baza confirmarii inregistrarii. Locurile sunt limitate!