Rupda si Andreea Raicu

Pentru mine, schimbarea a intervenit in momentul in care am fost in India. Asta nu inseamna ca pentru toata lumea este la fel. In acelasi timp, stiu ca pentru multi dintre voi o excursie intr-o tara atat de indepartata nu este tocmai usor de facut. Din acest motiv, mi-am propus sa-i aduc in Romania, in cadrul Conferintelor Traieste frumos, pe toti acei oameni care au contribuit major la schimbarile care s-au produs in viata mea in ultimii ani.

andreea-raicu-conferinta

Imi doresc din tot sufletul sa o cunoasteti pe Rupda, discipola lui Osho, o persoana foarte speciala pentru mine, un om cald si bun, care m-a ajutat enorm in calatoria schimbarii mele. Rupda a trait mai multi ani alaturi de Osho si a avut ocazia sa-l cunoasca, sa invete de la el o multime de lucruri, sa se bucure de toate invataturile unui om atat de special cum a fost el.

Am crescut si am fost alaturi de Osho pana cand acesta a plecat dintre noi. Crescand intr-o astfel de comunitate, am avut sansa sa iau parte la o multime de meditatii si workshopuri, iar faptul ca am fost alaturi de Osho a fost o experienta remarcabila, facand din interactiunea cu oamenii un pas absolut natural!”, mi-a povestit Rupda.

Vino s-o cunosti pe Rupda

Sunt foarte fericita ca am reusit sa o aduc pe Rupda in Romania si ca pe data de 13 octombrie, in cadrul Conferintei Traieste frumos, vom avea ocazia sa aflam de la ea care este primul pas spre schimbare, ce avem de facut atunci cand simtit ca a sosit momentul sa ne traim viata altfel, sa fim cu adevarat liberi si autentici, sa ne reconectam cu noi insine, dar si cu cei din jurul nostru. Vietile noastre sunt atat de ocupate ca ne-am pierdut conexiunea cu noi, insa doar reconectarea ne va ajuta sa intelegem de ce ne simtit atat de singuri si de pierduti.

Rupda m-a ajutat foarte mult in procesul cunoasterii mele. Si o spun cu sufletul plin de bucurie ca imi este mentor, prieten, sprijin moral si afectiv, un om minunat pentru care sunt recunoscatoare. Ma bucur ca am alaturi de mine o persoana atat de buna si de calda si ca ea a fost cea care mi-a indrumat pasii in toti acesti ani in care am trecut prin atatea schimbari.

Cine este Rupda?

Asa cum v-am spus, Rupda si-a trait o mare parte din viata alaturi de Osho. Insa, ea a continuat sa invete chiar si dupa moartea celebrului ei mentor. Rupda a studiat Hypnosis Mastery cu Stephan Gilligan, Life Mastery cu Tony Robbins si Enneagram&Essence Trainings cu Turiya Hanover. Ea a devenit practician NLP sub indrumarea lui John Grinder si NVC cu Dorset Campbell-Ross. Are certificare Working with People Training cu Turiya&Rafia. In prezent, este in programul Somatic Experiencing Trauma Training alaturi de Peter Levine si o sa obtina Counselling Certificate de la S.I.A.F. Are o experienta bogata in organizarea de workshop-uri, evenimente si reuniuni la nivel international, inca din anul 1983. A trait in Europa, India, Statele Unite ale Americii si Australia.

Daca vrei sa o cunosti pe Rupda, sa inveti de la ea diverse tehnici de meditatie, sa descoperi cine esti cu adevarat, in afara job-ului sau a rolului pe care il ai in societate, dar si daca vrei sa identifici de ce anume ai nevoie in viata ta pentru a face o schimbare, te astept marti, 13 octombrie, la Connect Hub, la ora 18.30. Biletele pentru Conferinta Traieste frumos Cum sa faci primul pas spre schimbare le poti cumpara de AICI.

Va astept cu drag!