andreea-raicu-curier

Zilele trecute, m-am gandit sa le fac o surpriza clientelor fidele de pe shop-ul andreearaicu.ro. Asa ca am decis sa ma transform in curier si sa le livrez personal rochiile pe care si le comandasera. Si ce idee buna am avut!

andreea-raicu-clienta

Clientele nu stiau nimic, doar ca urmau sa primeasca, la o ora fixa, un colet trimis de echipa shop-ului andreearaicu.ro cu produsele pe care le cumparasera cu cateva zile inainte. Si pentru ca am vrut sa le fac cu adevarat o surpriza, am ales sa ma imbrac cu aceeasi rochie pe care urmau sa o primeasca. Astfel, aveau posibilitatea sa vada mai bine modelul, chiar inainte de a deschide pachetul.

Livrari de pachete cu emotie si bucurie

Si chiar daca prin prisma meseriei cunosc foarte multe persoane zi de zi si imi fac mereu prieteni noi, trebuie sa recunosc ca de aceasta data noile cunostinte m-au emotionat mai mult decat ma asteptam. De ce spun asta? Pentru ca am vazut in ochii lor o bucurie sincera, am vazut acea sclipire pe care o au oamenii atunci cand sunt fericiti cu adevarat, emotionati de o surpriza simpla, care stiu ca se va transforma intr-o amintire frumoasa.

Am cunoscut oameni frumosi, si nu o spun doar pentru ca sunt clientele shopului andreearaicu.ro, ci pentru ca reactile lor mi-au inseninat ziua, m-au convins inca o data ca oamenii care stiu sa se bucure cu adevarat de intamplarile “banale” din viata de zi cu zi sunt oameni deschisi, care traiesc in prezent, oameni cu adevarat minunati.

Si ca sa va transmit si voua o parte din emotiile de care m-am bucurat, va invit sa vedeti momentul in care Alina, una dintre cliente, si-a primit pachetul.