Cum imi mentin frumusetea fara botox si fillere

1
De Andreea Raicu
13 dec. 2017

In urma cu ani de zile, prietena mea, Dana Sota, imi spunea ca dupa 35 de ani nu mai exista proceduri de infrumusetare care sa nu doara.

Desi ea este un specialist in tot ceea ce tine de beauty si proceduri de infrumusetare, m-am incapatanat sa cred ca se poate si altfel, mai ales ca nu sunt deloc prietena cu durerea. In plus, imi doresc sa imi pastrez frumusetea naturala, sa nu o stric cu tot felul de proceduri exagerate, un motiv in plus pentru care am fugit dintotdeauna de botox sau fillere cu acid hialuronic, cautand mereu proceduri non-invazive, care sa nu imi deformeze fata.

Si cum atunci cand vreau ceva, fac tot posibilul sa-l obtin, am descoperit tot felul de proceduri non-invazive si nedureroase care sa ma ajute sa imi pastrez tenul hidratat si luminos. Sunt convinsa ca multe dintre voi sunt in aceeasi situatie ca mine, asa ca m-am gandit sa va povestesc si voua din ce am aflat.

Probabil ca multe dintre voi stiti ca sunt circumpsecta, usor Toma necredinciosul, pana nu vad, experimentez, nu cred, iar daca vad rezultate bune de abia astept sa vorbesc despre ele.

Sublime – Secretul rejuvenarii faciale

Am 2 proceduri preferate: Intraceuticals, tratament despre care v-am mai povestit, si Sublime, procedura despre care vreau sa va spun acum mai multe. Mi se pare una dintre cele mai eficiente tehnici non-invazice de rejuvenare faciala, avand un efect de lifting instant, fara nici un fel de durere sau timp de recuperare.

Aceasta procedura ajuta la reducerea ridurilor fine, da ton si luminozitate pielii, si remodeleaza conturul facial. Mai mult decat atat, se spune ca este o alternativa cat se poate de eficienta la operatiile de lifting.

O tehnologie inovativa

Sublime are la baza tehnologia Elos, compusa din radiofrecventa si infrarosu, care este livrata in dermul profund, pentru a actiona asupra fibrelor de colagen si elastina.

Energia difuzata prin aplicatorul special pe toata suprafata pielii incalzeste dermul in profunzime, la o temperatura de 42 de grade, avand rolul de a contracta fibrele de colagen si elastina, dar si de a stimula productia unor fibre noi.

In timpul tratamentului, se aplica un gel special, care are rolul de a proteja pielea si de a fi conductor pentru energie. In timpul procedurii, se vor simti mici impulsuri de caldura, care sunt livrate pe intreaga fata, in zonele esentiale.

Procedura Sublime dureaza pana intr-o ora, dar merita :))) Si mai aveti timp sa va si relaxati!

Ce mi se pare important este ca acest tratament nu iti creeaza dependenta, se realizeaza la 4 saptamani, fiind recomandat un protocol de 4 sedinte. Daca vreti rezultate pe terment lung, se pot face tratamente la 3-6 luni. Eu fac asta si sunt foarte fericita cu rezultatele si sper ca Sublime sa ma ajute sa intarzii cu cat mai mult procedurile extrem de invazive de infrumusetare.

Desi multa lume isi imagineaza ca ador sa stau in saloanele de infrumusetare, nimic nu e mai departe de adevar. Daca maine as auzi ca s-a inventat o metoda de infrumusetare instant, ar deveni metoda mea preferata! Si sunt convinsa ca sunteti multe care ati face la fel!

Daca vreti sa incercati tratamentul, va recomand cu drag locul in care merg eu – Elos (str. Clucerului, nr. 55, etaj 1, interfon ELOS).