Andreea Raicu si Rupda

Multe s-au intamplat in viata mea in ultimii ani – de la calatorii initiatice la recalibrarea relatiilor cu oamenii din viata mea – si toate m-au dus spre libertate. Spre libertatea de a trai exact viata de care aveam nevoie.

Rupda si Andreea vorbesc despre libertate

In urma cu o saptamana, unul dintre visele mele s-a implinit: sa aduc in Romania cursurile si facilitatorii care au avut un impact imens asupra mea si care au contribuit enorm la schimbarea din viata mea.

Mi-am dorit sa aduc celor de acasa lucrurile care m-au ajutat si invatat sa aflu cine sunt, ca sa stiu ce imi doresc de la viata, sa traiesc liber, fara frici, fara sa ma mai lupt cu gandurile care ma macinau atat, sa traiesc in prezent si nu in viitor sau trecut, sa incetez sa ma mai compar cu oamenii din jur si multe alte temeri care imi guvernau viata si ma impiedicau sa traiesc liber si autentic.

Am fost extrem de fericita sa impart toate acestea cu oamenii dornici de schimbare, oamenii care isi doresc sa si traiasca viata in acord cu cine sunt ei, nu dupa asteptarile societatii si ale celor din jur.

Dragostea schimba.

Awakening of love este unul dintre acele cursuri despre care va invit sa cititi aici, care a produs schimbare si in viata celor 30 de oameni care au participat la cursul de saptamana trecuta. A fost incredibil sa vad cat de mare este deschiderea cu care au intrat in curs, dorinta lor de schimare si setea de a afla cum pot fi ei.

Nu va pot spune ce imens sentiment de recunostinta am trait cand am vazut lumina din ochii lor la finalul cursului. Oameni schimbati parca ar fi fost “un an intr-o alta lume”, cum mi-a spus una dintre participante, careia la final nu ii venea sa creada cata dragoste a descoperit inauntrul ei, o dragoste de care nu a fost niciodata constienta si pe care o cauta mereu in exterior, fara sa fie constienta nicio secunda de ce era in ea.

Curajul oamenilor de a scapa de fricile care ii impiedica sa ajuna la ei m-a impresionat teribil.

E unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit pana acum.

Cititi aceste randuri:

Buna Andreea,

Am trait experienta vietii mele la Awakening of Love si nu stiu cum as putea sa-ti multumesc vreodata indeajuns pentru asta! Sunt ravasita, trista si fericita in acelasi timp, am niste sentimente atat de greu de pus in cuvinte incat daca as incerca sa le descriu cuiva care nu a trecut prin aceasta experienta, cu siguranta ar spune ca “nu mi-s toate tiglele pe casa”. Imi vine sa strig la toata lumea: “Mergeti la Awakening of Love” oameni buni, eliberati-va de straturile de scuturi de aparare cu care v-ati acoperit, de nici voi nu mai stiti cine sunteti!

S-a trezit atat de multa dragoste in mine incat nu stiu ce sa fac cu ea! Plang si acum cand scriu pentru ca sunt altcineva si nu stiu de unde sa ma iau, incotro sa apuc si ce sa fac cu mine. Am o inima de 20 de kg, aproape dureros de plina de dragoste in piept, si tot ce vreau este sa o mai usurez, e grea si striga sa eliberez fluviul asta de iubire.
A fost un weekend si totusi parca as fi trait un an in alta parte. Ma uit in jur si ma simt straina, de parca as fi venit acum de foarte departe. Zilele astea nici nu prea am dormit, s-au invalmasit in mine atatea ganduri si atatea sentimente noi, incat in timpul noptii am continuat cumva experientele zilei. Si-as vrea sa le traiesc tot restul vietii mele!
Ma gandesc la voi ca la niste ingeri, si nu va voi uita niciodata, tot ce ati facut pentru noi zilele astea e nepretuit!!! Sper sa pot sa dau si eu inapoi lumii macar o parte din tot ce am primit. Asta e ceea ce vreau sa fac tot restul vietii mele. Sper sa-mi gasesc calea…

Te pretuiesc, te iubesc si-ti sunt recunoscatoare!
Iti doresc tot binele din lume!
Imbratisari,

Sunt gandurile pe care mi le-a trimis una dintre participante si mi-a permis sa le public tocmai pentru a va face sa intelegeti ce impact a avut acest curs asupra celor prezenti!

Acum sunt extrem de fericita ca impreuna cu Rupda si Mind Evolution Society, locul in care se desfasoara cursul, am reusit sa gasim o varianta sa repetam acesta experienta pentru cei care nu au mai avut loc la cursul precedent. Marturisesc ca nicioda nu mi-as fi imaginat sa fie un interes atat de mare. Imi da speranta ca oamenii vor sa traiasca altfel!

Cursul va avea loc pe 14-15 noimbrie si va puteti inscrie aici

De abia astept sa ne vedem!