Despartire de postul Prima TV

1
De Andreea Raicu
16 dec. 2014

Vreau sa stiti ca la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV se incheie. In cei 14 ani cat am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate.

Prima TV e locul in care am crescut cu adevarat in televiziune, in care am intrat in lumea atat de frumoasa a divertismentului. Mai tineti minte Big Brother? Megastar? Reuniunea de clasa?

Eu nu numai ca tin minte toate emisiunile pe care le-am prezentat la Prima TV, ci tin minte in detaliu cum au ajuns ele sa devina realitate de la o simpla idee.

Timp de 14 ani am fost o familie, Prima familie

Ii tin minte pe membrii echipelor cu care am lucrat, niste oameni minunati, de la care am invatat o multime de lucruri, alaturi de care m-am bucurat, m-am intristat, am ras, am plans. Ne-am ajutat, am evoluat, am fost o familie. Tin minte cu cata emotie asteptam transmisiile live, cat ma impresiona (si inca o face) gandul ca intru in casele a sute de mii de oameni.

Le multumesc tuturor acestor oameni pentru tot ce mi-au dat in tot acest timp!

Acum, cand scriu aceste cuvinte, imi amintesc atat de multe momente incredibile si realizez cat de mult a insemnat Prima TV pentru mine si tot ce am facut impreuna. Este o parte extrem de importanta din viata mea la care am sa ma gandesc mereu cu drag.

In acesti 14 ani nu am castigat doar experienta si clipe minunate, ci am castigat si niste oameni care mi-au devenit prieteni si pe care ii voi pastra in viata mea pentru totdeauna.

Povestea merge mai departe

In acest moment insa politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorintele si cu planurile mele de viitor asa ca am luat decizia de a pune punct colaborarii noastre. Astfel, ma voi implica si mai mult in dezvoltarea revistei mele on-line www.andreearaicu.ro, dar si a celorlalte proiecte conexe: Conferintele motivationale “Traieste frumos!”, canalul meu de Youtube si magazinul on-line shop.andreearaicu.ro , liniile de tricouri, haine si bijuterii care imi poarta numele.

Aceasta nu este o despartire de televiziune pentru ca e un domeniu pe care il iubesc si care ma face sa ma simt extrem de vie! Daca vor exista in viitor propuneri de colaborare cu care sa rezonez cu adevarat, cu siguranta le voi da curs.

Voi fi mereu aici pentru voi!

Va multumesc!