Darius, omul floare

Moartea lui Darius, cel care a inflorit vietile atator oameni cu florile lui, m-a cutremurat. Avea 26 de ani si era plin de viata. Acum a ramas doar in inimile noastre, la fel cum a ramas si semnalul de alarma: tot ce avem e prezentul!

Moartea lui Darius, cel care a inflorit vietile atator oameni cu florile lui, m-a cutremurat. Avea 26 de ani si era plin de viata. Acum a ramas doar in inimile noastre, la fel cum a ramas si semnalul de alarma: tot ce avem e prezentul!

Andreea si Darius

Ieri dimineata am intrat in birou plina de viata si de energia acumulata in weekendul petrecut la Barcelona. Am simtit o atmosfera diferita decat de obicei . Ma apropiide Miruna, directorul de moda al site-ului, era foarte trista. O intreb ce e cu ea si cu un ton soptit si stins imi spune: “a murit Darius de la Dadoo”.

Mintea mea nu a acceptat aceasta informatie pentru ca pur si simplu parca nu intelegeam ce vrea sa-mi spuna. Cu greu m-am dezmeticit si am realizat ca era vorba despre Darius de la Maison Dadoo, cel care facea niste aranjamente florale minunate cu care a bucurat de a lungul timpului foarte multi oameni. Acel Darius in al carui concept flower shop am sarbatorit petrecerea de Craciun printr-un workshop in care ne-am simtit minunat pentru ca atat el, cat si fratele lui Alex au fost niste gazde fantastice.

Ce ramane dincolo de gol

Desi realizasem despre cine era vorba nu puteam sa inteleg ce s-a intamplat. Cred ca mintea pur si simplu nu poate sa conceapta disparitia peste noapte a unui om, mai ales cand acea persoana nu are nici 27 de ani impliniti si era plina de viata si pasiune.

Am simtit un gol in stomac care a ramas acolo toata ziua. Traiesc prezentul, dar aceasta veste tragica nu s-a dezlipit de mine prea usor. M-a durut… m-a intristat… m-a trezit… Poate pentru ca a fost un reminder ca viata este aici si acum. Maine sau chiar peste cinci minute ar putea sa nu mai fie.

Un reminder al faptului ca e important sa ne traim viata acum si aici. Sa afacem lucrurile care ne plac, care ne fac fericiti, care ne aduc bucurie fara sa ne intereseze ce spun oamenii din jur.

Viata e aici si acum. Maine e posibil sa nu mai fie. Pentru Darius, maine nu mai este. Viata lui s-a terminat duminica intr-un accident de masina petrecut pe DN 1.  Doar intr-o clipa de neatentie…

Mergi cu bine, draga Darius. Sa-ti fie bine acolo unde vei ajunge. Te vom pastra in suflet.