Imi place revista Elle. Si nu sunt subiectiva. Pot sa fac diferenta intre lucrurile bune si mai putin bune pe care le fac prietenii mei.
Dar cred sincer ca Roxana este cea mai in potrivita persoana sa conduca aceasta publicatie pe care o citesc cu mare placere in fiecare luna…

Scriu acum nu pentru a va spune ca Elle este cea mai buna revista de moda pentru ca asta deja stiti ☺ ci pentru ca acest numar mi-a placut mult si vreau sa vi-l recomand nu numai pentru sectiunile de fashion (Saptamana Modei de la Paris, diverse editoriale si shooping interesant) ci si pentru materialele extrem de speciale.

Unul dintre ele la care eu am rezonat poate si prin prisma valorilor mele este “Viata mea se termina la tine”, un articol semnat de poetul si prozatorul, Dan Sociu care vorbeste despre fidelitate intr-o maniera superba.

“…Teama de banalitate, de rutina despre care Kierkegaard spunea ca e sursa tuturor relelor e un alt motor. La barbati, si mai nou la femei, poligamia este o demonstratie de forta facuta pentru aplauzele prietenilor. Vanatoarea de trofee se plateste scump, esti condamnat la inconsistenta, la o viata de fantoma, nu apuci sa te bucuri mai mult de cineva, sa il lasi sa ti se imprime in memoria afectiva…”
“…Ai dragoste si crezi ca e normal sa o ai si te plictiseste. De cate ori ajung in acest punct, sper ca o sa imi amintesc de momentele cand clantaneam de frig in plin soare, cand cautam afectiune si dadeam peste pereti reci…”

Cel mai recent volum al lui Dan Sociu este Nevoi Speciale…

..sper ca v-am convis ca merita sa o cumparati revista. Astept pareri!