Sunt bucuroasa ca anul asta nu m–am lasat prinsa in isteria cumparaturilor dinainte de Craciun. Desi nu am luat toate  cadourile la inceputului lunii asa cum mi-am propus, am reusit totusi sa le am aproape pe toate de saptamana trecuta. De fiecare data imi planific sa nu ajung cu 3 zile inainte de Craciun fara cadouri cumparate, dar nu am reusit niciodata, dar de data asta mi-a iesit… si e atat de bine.

Asa ca nu-mi ramane decat sa ma vad cu prieteni, sa fac lucruri pentru mine, sa ambalez cadouri, sa decorez casa imi liniste sa ma bucur de perioada asta, atat de frumoasa, sa simt ca vine intr-adevar Craciunul… In ultimii ani nu am mai simtit asta. Munceam pana in ultima clipa si totul era pe fuga, dar acum e atat de bine… nu ma mai apasa traficul dement din oras, goana dupa cadouri prin mall uri, disperarea locurilor de parcare…

Mai trebuie sa cumpar de mancare pentru mesele care se vor face la mine, dar asta este o adevarata placere.  Cu lista gata facuta lucrurile nu vor dura mai mult de cateva ore… De abia astept!

Voi cum stati cu cadourile?