Orice femeie, independent de varsta si silueta, merita sa arate senzational si sa aiba incredere deplina in frumusetea ei. Este crezul gratie caruia, cu ani in urma, am ales sa prezint emisiunea Stil, la Prima TV, apoi sa lansez Stylepedia, alaturi de Roxana Voloseniuc.
Un simplu detaliu poate compromite sau salva un outfit – forma, textura, culoarea sunt cruciale. Iar un stilist stie exact ce se potriveste si ce nu unui anume tip de silueta.

Tocmai am lansat Stilist Personal, un proiect a carui idee a pornit de la oamenii din jurul meu. In ultimii ani, mi s-au cerut de foarte multe ori sfaturi vestimentare pe Facebook sau aici, pe blog. Cunoscutii si apropiatii imi cer si ei adesea parerea. Asa ca m-am gindit sa creez acest serviciu care e foarte util pentru oricine se simte nesigur de tinuta aleasa. Stilist Personal este o aplicatie Facebook prin care voi imi veti trimite fotografii cu tinuta pe care ati pregatit-o pentru o anumita ocazie iar eu (impreuna cu echipa mea de stilisti) va ofer consiliere personalizata – primiti sfaturi in maxim 24 de ore. Probabil vom intra intr-un ritm alert si sper sa nu existe intarzieri la raspunsuri, dar de-abia astept sa punem outfiturile la cale 🙂

Incepand cu ora 9, Stilist Personal e on-line si poate fi accesat aici! Va astept cu drag, de-abia astept sa va cunosc mai bine si sa va fiu aproape, in cautarea tinutei perfecte!