Haideti sa facem o lume mai buna!

Mai mult ca niciodata internetul iti ofera acum sansa de a crea o lume mai buna. Tine doar de tine sa faci o schimbare.

Pentru prietenii mei nu mai este o surpriza faptul ca sunt un gadget freak si ca imi place de fiecare data sa fiu la curent cu aplicatiile care apar. De curand am descoperit WowApp, o aplicatie complet gratuita si mai mult decat atat, iti ofera bani pentru folosirea ei.

Ce este WowApp?

WowApp este prima platforma online prin care poti suna, vorbi, share-ui, poti castiga venituri, dar si sa faci bine prin donatii. Este foarte usor de utilizat, aplicatia este pe baza de invitatie gratuita pe care o obtii de aici sau de la prietenii ce o folosesc deja, apoi iti creezi un cont si instalezi gratuit aplicatia pe smartphone, tableta, laptop sau desktop.

Mi se pare incredibil ca peste 70% din veniturile generate prin intermediul aplicatiei sunt distribuite membrilor. Fiecare utilizator alege ce vrea sa faca cu veniturile din WowApp: le poate pastra sau dona unei cauze sau unui ONG pe care vrea sa-l sustina. Eu am ales sa donez toate veniturile obtinute din folosirea acestei aplicatii catre organizația Telefonul copilului. Acum ai ocazia si tu sa sustii o cauza in care crezi si sa faci un bine, e mai simplu ca niciodata.

Prin WowApp, Internetul poate fi folosit la potentialul sau maxim, pentru ceea ce e cu adevarat important: sa facem bine si sa ne reconectam unul cu altul. Intrati si voi in comunitatea WowApp pentru a reusi sa facem o lume mai buna. Daca accesati link-ul: https://www.wowapp.com/w/andreearaicu vom fi conectati.

Enjoooy WowApp !!

Credit foto: Alexandru Rosieanu