Lansarea colectiei, implinirea unui vis

1
De Andreea Raicu
14 mai 2015

Acum, odata ce am apucat sa-mi trag sufletul dupa lansarea colectiei Stephan Pelger for Andreea Raicu, realizez cata bucurie imi aduce acest proiect! Pentru ca e pentru voi, dragele mele!

Aceasta colectie e un inceput! Nu ma refer doar la faptul ca lansez o colectie de rochii in care sa ma implic total – de la idei la tiparele din atelier – in colaborare cu un designer atat de priceput ca Stephan, ci si la faptul ca ea deschide un proiect fashion mult mai amplu, care se va materializa intr-un sir de colectii bazata fiecare pe colaborarea cu cate un creator de moda pe care eu il admir si cu care am lucrat de-a lungul timpului.

Acum, odata ce am apucat sa-mi trag sufletul dupa lansarea colectiei Stephan Pelger for Andreea Raicu

Am avut emotii azi si le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi pentru ca aceasta colectie e foarte, foarte importanta pentru mine!
Eu pe Stephan l-am cunoscut in urma cu maimult de zece ani! Faptul ca am lucrat de atat de multe ori impreuna, ca mi-am creat de fiecare data niste tinute in care nu numai ca am fost foarte admirata, dar care mi-au reprezentat perfect personalitatea si ca mereu a inteles mesajul pe care voiam sa il exprime hainele mele sunt motivele care m-au determinat sa-i propun sa facem aceasta colectie!

E foarte important ca intre muza si creator sa existe o comunicare perfecta, sa se inteleaga unul pe altul… daca exista o chimie ea se reflecta in produsul pe care il fac impreuna. Ei bine, eu asta simt cu Stephi! Ceea ce am facut de fiecare data cred ca a avut succes pentru ca fiecare dintre noi si-a pus acolo o parte din imaginatie, din experienta, din personalitate.

Rochiile sunt rezultatul unei munci asidue

De ce am facut aceasta colectie capsula? Pentru ca vreau ca femeile care ma admira sa aiba parte de acelasi tratament ca mine! Le deschid astfel usa spre garderoba mea: ceea ce imi place mie, ce ma face sa ma simt bine, ceea ce imi defineste stilul poate fi al vostru. Sunt rochii de designer, rochii de care eu sunt foarte mandra!
Sa stiti ca am muncit cu toata inima la ele, ne-am implicat total! Odata ce am decis sa facem aceasta colectie am avut o multime de conversatii cu Stephan: ne-am pus ideile cap la cap, am dicutat fiecare schita in parte, ne-am uitat impreuna la pozele de la inceputul colaborarii noastre si pana in prezent – o parte dintre modele de azi sunt inspirate chiar din tinutele pe care el mi le-a facut mai demult si acum le-a reinventat – am ales culori, material, croieli. Sper din toata inima sa va placa ce a iesit si sa purtati aceste rochii cu acelasi drag cu care noi le-am facut.
Le multumesc celor care au fost alaturi de mine la evenimentul de lansare a colectiei, le multumesc celor care m-au ajutat sa-l organizez – Oriflame si Bols – si va multumesc si voua pentru ca fara dorinta voastra de a trai in stilul nostru, nu stiu daca aceasta colectie capsula Stephan Pelger for Andreea Raicu ar fi existat!