Rupda-conferinta

In primul rand, vreau sa va multumesc pentru interesul aratat fata de Conferinta Traieste frumos Cum sa faci primul pas spre schimbare. Toate biletele au fost vandute, iar pentru mine este o mare bucurie sa vad ca tot mai multe persoane isi doresc o schimbare in viata lor, dar mai ales, ca vor sa o cunoasca pe Rupda, discipola lui Osho, invitata noastra speciala pe data de 13 octombrie.

transmisie-live

Asa cum v-am mai spus, pentru mine Rupda este o persoana foarte speciala, care m-a ajutat enorm in calatoria schimbarii mele. Rupda a trait mai multi ani alaturi de Osho, a avut norocul sa-l cunoasca si sa invete multe lucruri minunate de la el.  Mi-am dorit foarte mult sa o aduc in Romania si ma bucur nespus ca am reusit acest lucru si ca voi veti avea ocazia sa o cunoasteti in cadrul Conferintei Traieste frumos.

Transmisie live

Si pentru ca foarte multe persoane m-au contactat sa ma intrebe ce pot face daca nu au reusit sa-si cumpere bilet, si pentru ca vreau ca Rupda sa intre in vietile voastre, am decis sa transmitem conferinta online. De asemenea, am luat aceasta decizie si pentru publicul din tara, pentru ca stiu cat de greu este sa te deplasezi la Bucuresti. Vreau ca toti cei care si-au dorit sa o asculte pe Rupda, dar din diverse motive nu au putut ajunge la Conferinta, sa se bucure de invataturile acestui om minunat. Stiu ca o intalnire fata in fata transmite mult mai multa emotie si energie. Insa, sper ca si aceasta trasmisie live sa va bucure sufletele.

Cum poti viziona in timp real Conferinta

Daca vreti sa urmariti Conferinta Traieste frumos, in timp real, tot ce aveti de facut este sa platiti suma de 40 de lei in contul RO62INGB0000999902932687, deschis la ING Bank, specificand Streaming video\adresa de mail (adresa de mail unde vreti sa primiti link-ul), Client Andreea Raicu Network SRL, cod fiscal RO30484883 si sa ne trimiteti confirmarea platii pe adresa de mail: [email protected]

Dupa confirmarea platii, la adresa de mail mai sus mentionata, veti primi un mail pe adresa voastra cu link-ul unde veti putea viziona, marti 13 octombrie, de la ora 18.30, conferinta in timp real.

Sper din tot sufletul ca intalnirea cu Rupda sa va ajute in procesul vostru de schimbare, sa va reconecteze cu voi si cu cei din jurul vostru, sa va gasiti drumul spre autenticitate si libertate.

Cine este Rupda?

Asa cum v-am spus, Rupda si-a trait o mare parte din viata alaturi de Osho. Insa, ea a continuat sa invete chiar si dupa moartea celebrului ei mentor. Rupda a studiat Hypnosis Mastery cu Stephan Gilligan, Life Mastery cu Tony Robbins si Enneagram&Essence Trainings cu Turiya Hanover. Ea a devenit practician NLP sub indrumarea lui John Grinder si NVC cu Dorset Campbell-Ross. Are certificare Working with People Training cu Turiya&Rafia. In prezent, este in programul Somatic Experiencing Trauma Training alaturi de Peter Levine si o sa obtina Counselling Certificate de la S.I.A.F. Are o experienta bogata in organizarea de workshop-uri, evenimente si reuniuni la nivel international, inca din anul 1983. A trait in Europa, India, Statele Unite ale Americii si Australia.

Mai multe detalii despre plata puteti afla  AICI.

Va astept cu drag!

Multumim sponsorului URGO