Andreea Raicu alaturi de participantii workshop-ului de meditatie

In urma cu multi ani prietena mea ma intreba de ce nu organizez un workshop de meditatie sau tot felul de cursuri prin care sa dau mai departe oamenilor tot ce invat, avand in vedere ca o mare parte din timp, bani si energie le dedic acestor lucruri.

Nu m-am gandit niciodata ca as putea sa fac asta, pentru ca era ceva ce faceam pentru mine, ceva care ma ajuta sa ma dezvolt, sa invat, sa evoluez, sa ma echilibrez si sa aflu cum sa am o viata mai linistita, sa inteleg cine sunt ca sa stiu ce-mi doresc. In timp mi-am dat seama ca schimbarea mea a ajutat si oamenii din jurul meu si atunci m-am gandit ca prietena mea avea dreptate. De ce sa nu dau si altora lucrurile pe care le-am invatat, de ce sa nu organizez cursuri sau workshop-uri in care sa am invitati oameni de la care eu am invatat foarte mult. Oameni din toata lumea la care poate nu toti au posibilitatea sa ajunga.

Andreea Raicu si Avi

Tocmai s-a incheiat weekend-ul in care am organizat primul workshop de meditatie si yoga la care l-am avut invitat pe profesorul meu de yoga Avi. Amandoi am impartasit din experienta noastra. M-am bucurat sa vad oameni extrem de deschisi, care vor sa-si schimbe viata, oameni care vor sa experimenteze si care au venit la acest workshop pentru ca stiau ca trebuie sa schimbe ceva in viata lor. Am facut yoga, am meditat, am discutat, am schimbat experiente, iar la final cu totii am avut de invatat. Ma simt extrem de recunoscatoare ca acesti oameni au avut incredere in mine, si-au luat timpul de a fi acolo si pentru faptul ca au iesit din zona de confort, experimentand unii dintre ei lucruri total noi pentru ei.

workshop de meditatie

Cea mai mare bucurie pentru mine au fost expresiile pe care participantii le aveau la finalul cursurilor si linistea pe care au capatat-o in cele doua zile. Cea mai mare satisfactie a fost sa-i aud pe oameni spunandu-mi ca s-au regasit in aceste zile si sa-i vad ca reactioneaza ca niste copii bucurosi, care au descoperit ceva fantastic. M-am bucurat sa vad oameni la 30 de ani spunand ca in aceste zile s-au regasit prima oara, care au constientizat ca ei sunt singurii responsabili pentru linistea lor. Pana in acest weekend nu s-au gandit cat de important este sa-ti constientizezi corpul si ce se intampla cu el, pentru ca automatismele ne fac sa uitam de noi. Am fost fericita sa vad oameni care s-au redescoperit si care au inteles cat de important este sa-si acorde timp.

Energia participantilor dupa o sesiune de yoga.
Asa ne simtim dupa doua zile de yoga si meditatie.

Impresiile lor de final au fost cea mai mare rasplata, stiu ca in vietile oamenilor care au fost acolo s-a produs o schimbare si stiu ca ne vom revedea. Stiu ca desi a fost multa informatie si multe lucruri noi de asimilat pentru ei, fiecare si-a ales trei lucruri pe care le va integra in viata. E foarte important sa mergi la un workshop, dar cel mai important e ce faci cu ceea ce ai invatat acolo.

Workshop de meditatieWorkshop de meditatie si yoga

Multumesc celor care au fost alaturi de noi: Iconic Health, World Class si Top Line.

Foto: Avisek Majumdar