andreea-raicu

Sunt foarte bucuroasa sa va anunt ca am inceput o noua calatorie olfactiva alaturi de pafumurile Salvatore Ferragamo, o calatorie care o sa dureze pana la sfarsitul anului.

In tot acest timp, o sa va povestesc despre colectia parfumurilor Signorina, semnaturile olfactive, despre minunatul design al sticlelor de parfum si despre istoricul casei Salvatore Ferragamo.

Si pentru ca imi doresc foarte mult sa faceti si voi cunostinta cu aromele Signorina, toate pachetele comandate de pe shop.andreearaicu.ro, pana pe data de 24 mai, contin o surpriza Salvatore Ferragamo Parfums – patru mostre de parfum: Signorina Eau de Parfum, Signorina Eleganza, Signorina Misterioasa, Signorina in fiore alaturi de un voucher de cumparaturi in Sephora. Imi doresc foarte mult sa le incercati si sa-mi spuneti care este preferatul vostru.

Salvatore Ferragamo

Eu ador noul parfum Signorina in fiore, creat de Emilie Coppermann (Symrise). M-au cucerit notele vibrante si intense de rodie si sorbet de Pere Nashi, dar si buchetul incantator de Flori de Cires si Petale de Iasomie completat de Mosc Alb si Lemn de Santal cremos. Este un parfum care face parte din familia olfactiva – Fructat Floral, si ce aroma este mai potrivita vara decat cea florala?

Noul Signorina in fiore este un parfum care reuseste sa ma transpuna mereu intr-o lume plina de optimism, voiosie si zambete, iar pentru mine este o incantare sa-i simt notele florale.

Sticla de parfum, de un roz intens, este completata de un capac de culoare roz-auriu si de celebra fundita Vara. Inconfundabil, ambalajul exterior reda identitatea unica a parfumului Signorina printr-un amestec romantic, de culoare roz.

Brandul Salvatore Ferragamo, in cateva cuvinte

Fondat in anul 1927 si celebrat pentru pantofi, Salvatore Ferragamo se afla, in continuare, in topul brandurilor de lux, fiind unul dintre cele mai longevive si reprezentative case de moda italienesti. Cu pasiune, perseverenta si creativitate Salvatore a reusit sa creeze un univers de referinta pentru designul italienesc.

Ferragamo a fost mereu inspirat de frumusete si perfectiune, ramanand in istoria modei ca cel care a ridicat pantoful la conceptul de cult. Balerinii Ferragamo au devenit emblematici datorita fundei Vara, un detaliu reconoscibil al brandului pana in ziua de azi, detaliu care se regaseste in numeroase produse, inclusiv in ambalajul parfumului Signorina.