Rupta si Andreea Raicu

Cand te intreaba cineva cine esti tu, cel mai probabil o sa-i povestesti despre job-ul tau. Sau despre ce ai studiat. Sau despre experienta ta profesionala. Esential insa e cine esti tu cu adevarat, ce te face fericit, ce te implineste. Te invit sa aflam impreuna!

Cand te intreaba cineva cine esti tu, cel mai probabil o sa-i povestesti despre job-ul tau. Sau despre ce ai studiat. Sau despre experienta ta profesionala. Esential insa e  cine esti tu cu adevarat, ce te face fericit, ce te implineste. Te invit sa aflam impreuna!

Andreea Raicu si Rupta

Am adresat aceasta intrebare aparent foarte simpla cursantilor mei de la trainingul de mindfulness pe care il tin la DallesGo. Spun “aparent simpla” pentru ca oamenii nu-si pun aceasta intrebare aproape niciodata. De ce? Pentru ca ne poate parea fara sens. “Cum adica <<Cine esti tu?>>?” Ori avem senzatia ca stim adevarul, raspunsul e la indemana oricui, ori nu ne-am gadit niciodata cu adevarat la ea. In realitate, aceasta simpla intrebare a dat multe batai de cap si, in multe cazuri, a creat confuzie. Sunt oameni pe care i-a bantuit multe zile, fara sa si gaseasca un raspuns.

Odata ce am aflat cine sunt cu adevarat, am devenit un om fericit!

Si eu am avut aceasta problema… cum adica “Cine sunt eu?”? Ce intrebare e asta? Am auzit-o prima data in India si cumva am fost foarte refractara.
“Cum sa stii ce vrei daca nu stii cine esti?” – a fost intrebarea care m-a convins sa ma gandesc cu adevarat la raspuns, sa caut, sa vreau sa aflu ce inseamna sa fiu eu. M-a determinat efectiv sa ma gandesc cine sunt eu de fapt, fara conditionari, fara sa-mi pese de ce cred cei din jurul meu sau daca mai comenteaza sau nu.

Din India, cu dragoste…

Am mers la multe cursuri in India si in alte tari din lumea asta ca sa ma cunosc. Ca sa ma imprietenesc cu mine. Ca sa stiu ce vreau de la viata. “Awakening of Love” este unul dintre ele. Este un workshop pentru cei care isi doresc cu adevarat o schimbare in viata lor, asa cum a fost si pentru mine. M-a ajutat enorm si acesta e motivul pentru care sunt extrem de fericita ca pot aduce acest eveniment in Romania! E un curs care a contribuit extrem de mult la schimbarea mea, la cine si cum sunt eu azi.

Cu ajutorul acestui curs am invatat sa evaluez cu maxima sinceritate in ce punct al existentei mele eram.

Am realizat cum am ajuns in situatia in care ma aflam: neimpacata, nefericita, nelinistita, neinteleasa atat de mine cat si de cei din jur, presata de timp si de societate.
Am identificat de ce anume aveam nevoie pentru a face o schimbare in viata mea.
Am descperit ce anume imi doream si ce puteam sa fac sa-mi traiesc viata intr-un mod liber si autentic.

Awakening of Love

“Awakening of Love” este un workshop marca Path of Love. Participand, vei putea sa fii autentic, sincer si sa te reconectezi cu tine insuti si cu cei din jurul tau, cultivand astfel incredere si fericire. Cu toti avem dorinta de a iubi si de a fi vazuti. Acest workshop este conceput pentru a trezi aceasta dorinta a noastra.

“Instrumentele” cu care lucram sunt sinceritatea si sprijinul afectiv, prin intermediul carora va ajutam sa va reconectati la sinele autentic, prin exercitii special si sesiuni de meditatie.
Zilele petrecute alaturi de noi vor reaprinde pasiunea de a trai, de a atinge maximul de potential, de a va identifica punctele forte si de a recunoaste adevarata valoare. Veti reinvata sa traiti cu inima deschisa. Din acest punct al impacarii cu sinele si de incredere in propriile forte, viata devine o invitatie si recunoastere a TOT ceea ce exista.

AVEM O SINGURAVIATA. HAIDETI SA FACEM FIECARE ZI MEMORABILA!

Facilitatorul cursului este un om minunat care in timp mi-a devenit prieten, metor, suport…Numele ei este Rupda si este una dintre discipolele celebrului Osho. Are o experienta bogata in organizarea de workshop-uri, evenimente si reuniuni la nivel international, inca din anul 1983. A trait in Europa, India, Statele Unitea ale Americii si Australia.
“Am crescut si am fost alaturi de Osho pana cand acesta a plecat dintre noi. Crescand intr-o astfel de comunitate, am avut sansa sa iau parte la o multime de meditatii si workshopuri, iar faptul ca am fost alaturi de Osho a fost o experienta remarcabila, facand din interactiunea cu oamenii un pas absolut natural!”, mi-a povestit Rupta.

Ea a studiat Hypnosis Mastery cu Stephan Gilligan, Life Mastery cu Tony Robbins si Enneagram&Essence Trainings cu Turiya Hanover. Ea a devenit practician NLP sub indrumarea lui John Grinder si NVC cu Dorset Campbell-Ross. Are certificareWorking with People Training cu Turiya&Rafia. In prezent, este in programul Somatic Experiencing Trauma Training alaturi de Peter Levine si o sa obtina Counselling Certificate de la S.I.A.F.

Inscrieri la workshop-ul “Awakeing of Love” se fac accesand acest link: http://mindevolutionsociety.ro/eveniment/awakening-of-love-romania/
Aici gasiti toate detaliile evenimentului si, daca va inscrieti pana pe 1 august, beneficiati de pret redus: de la 250 de euro la 175 de euro!

Va astept!!! Voi fi acolo!!!