Andreea cu tricoul Tssshirt

Am facut noile modele de tricouri din colectia Tssshirt cu gandul la dragoste. Sa dam, sa primim, sa ne iubim!

Am facut noile modele de tricouri din colectia Tssshirt cu gandul la dragoste. Sa dam, sa primim, sa ne iubim!

Andreea cu tricoul Tssshirt

Stiu scenariul: noi nu sarbatorim Valentine’s Day pentru ca nu e o sarbatoare romaneasca (desi nu cred ca ar trebui sa uitam ca in tara noastra comunitatea catolica e foarte numeroasa!), avem noi Dragobetele nostru si, oricum ar fi, noi suntem din principiu impotriva oricaror “evenimente de marketing importate din strainatate”.
Da, stiu aceasta atitudine pentru ca, daca la inceputul anilor 2000 era “la moda” sa serbezi Sfantul Valentin sub forma de Ziua Dragostei, acum renegarea ei este un trend.
Exista desigur si un argument de serviciu: “Noi nu avem nevoie de o zi speciala ca sa ne sarbatorim dragostea! Nu ne trebuie St. Valentine’s Day pentru asta!”.

Sarbatoare fara motiv

Da, probabil ca nu avem nevoie de o zi speciala ca sa ne sarbatorim iubirea, dar cand ati facut asta ultima oara? Sincer! Ganditi-va cand ati pus ultima data relatia voastra pe primul plan, cand ati iesit la o cina romantica asa, fara niciun motiv in afara de iubirea in sine?
Sustinem sus si tare ca nu avem noi nevoie de sarbatori “de la americani” (desi, istoric vorbind, nu exista un monopol pe ea) pentru a ne bucura de cei pe care ii iubim.

Cand v-ati bucurat ultima data de cei pe care ii iubiti?

Dar cand v-ati bucurat de ei recent? Cand le-ati facut un cadou? Cand ati facut un gest care sa-i bucure, cand le-ati facut o surpriza, cand le-ati indeplinit o dorinta?
Da, nu avem nevoie de calendar ca sa ne dea motive de sarbatoare a dragostei. Dar daca astfel de ocazii tot exista, de ce sa nu profitam de ele?
Va provoc ca din 14 februarie sa faceti un prilej de si mai mare iubire. Va provoc ca de Dragobete sa fiti dragastosi si iubitori. Anul acesta va provoc sa va sarbatoriti dragostea cu fiecare ocazie, oficiala sau neoficiala, pentru ca nimic nu e mai frumos decat asta!

Tricouri Tssshirt

“Lovometru'” pentru fete

Tocmai pentru ca eu sunt mare amatoare de astfel de zile – imi plac la nebunie sarbatorile pentru ca le consider ocazii perfecte ca sa petrec timpul alaturi de oamenii care imi sunt dragi si ca sa le arat cat de mult ii iubesc – am decis ca nici St. Valentine’s Day sa nu treaca neobservat. Asa ca am pus la cale niste modele speciale de tricouri din colectie Tssshirt!
Am ales mai multe texte haioase care sper sa va placa si in care sa va regasiti. Ba chiar am facut si un “lovometru”- adica un barometru a nivelului de indragostire in care sunteti.
Unul dintre tricouri vine impreuna cu un marker pe care voi inseva puteti bifa casuta care corespunde numarului de fluturi pe care ii aveti in stomac!
Imi doresc foarte mult ca tricourile Tsssihrt sa va placa pentru ca le-am facut cu dragoste pentru dragoste. Sa fiti mandre de sentimentele voastre, sa va strigati in gura mare iubirea si sa o sarbatoriti pe de St. Valentine’s Day, de Dragobete si in fiecare dintre zilele care vor urma.

Love,
A.