In urma cu multi ani, am inceput o calatorie in mine. Viata mea avea cam tot ce era nevoie asa incat sa fie una care sa-mi aduca numai fericire, dar lucrurile nu stateau nici pe departe asa. Am vrut sa aflu ce se intampla, de ce eram in situatia asta.

Primisem tot felul de carti menite sa ma ajute, mi se povestea despre meditatie si alte metode care teoretic trebuiau sa-mi aduca fericire. NU numai ca nu intelegeam nimic din ele, dar ignorata ma facea sa fiu extrem de sarcastica cu cei care incercau cu multa dragoste sa ma ajute sa inteleg ce se intampla cu mine.

Cand am atins fundul, ca de obicei ai nevoie de asta sa te ridici, m-am deschis si am vrut sa aflu mai multe. Cumva inima mea imi spunea ca trebuie sa fac asta si dupa cum bine stiti, m-am suit in avion si am plecat in India. De atunci a inceput calatoria spre interiorul meu.

Am stat cu mine, am meditat, am aflat lucruri, am realizat cum poti sa atingi fericirea fara nimc din exterior. Am inteles ca tot ce vine dupa e doar un bonus incredibil pe care e important sa fim deschisi sa il primim.

IMG_4778  IMG_4723

Cand viata mea s-a schimbat considerabil am simtit nevoia sa impartasesc la cat mai multi oameni experientele prin care trecusem. La fiecare descoperire despre mine ma simteam ca un copil care a mai afla ceva despre viata. Aveam acea bucurie incredibila pe care am simtit sa o dau mai departe si sa ii inspir pe cei din jur sa porneasca in aceasta calatorie.

Setea de a afla cat mai multe despre mine si viata era din ce in ce mai mare si a culminat cu dorinta de a invata cum sa ii ajut pe ceilalti sa inteleaga ce se intampla in vietile lor.

Asa ca am urmat o scoala de un an de zile in care am invatat sa lucrez cu oamenii.

Daca cineva mi-ar fi spus in urma cu doi ani ca voi face asta, nu as fi crezut nici in ruptul capului. Dar ma bucur ca am invatat sa nu las lucrurile sa mearga in directia in care vor pentru ca doar asa ajungi sa descoperi ce iti place cu adevarat.

IMG_4805

Toate astea m-au facut sa-mi doresc sa organizez un weekend de meditatie si yoga. Cateva zile care sa le aduca liniste participantelor, in care sa invete cum sa se relaxeze si sa afle ce e cu adevarat important pentru ele.

IMG_5297  IMG_4841

A fost pentru prima oara cand eu eram in locul celor la care ma uitam cu atata respect la fiecare workshop, de la care am invatat si care m-au ajutat sa-mi schimb viata.

IMG_4849

A fost un weekend minunat, petrecut la Pensiunea Bratioara, un weekend pentru care sunt extrem de recunoscatoare si fericita. Cateva zile in care 12 fete mi-au dat timpul lor pretios si increderea si au fost deschise sa afle o noua perspectiva asupta vietii.

IMG_4847  FullSizeRender

Am meditat, am discutat, am tacut, am respirat corect, am facut yoga cu Avi, instructorul meu de yoga, ne-am detasat de tot ce era in afara acelor lucruri. Am fost intr-un loc superb, extrem de linistit, departe de galagia orasului in care nici macar semnalul de la telefon nu mergea peste tot.

M-am simtit extrem de onorata ca printre cele 12 fete, doua dintre ele au venit de la New York si Viena pentru a participa. E o bucurie incredibila sa vezi unde te duce viata atunci cand o lasi sa aiba grija de tine.

La multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi in acest weekend: Inedit, Pastravaria Bratioara, Collistar, Worldclass.

Credit foto: The Brothers M