Ziua mea a tinut cinci zile

1
De Andreea Raicu
22 iul. 2015

Desi initial nu aveam niciun plan maret pentru ziua mea si nici nu ma gandisem sa organizez o petrecere – cum am facut in anii trecuti- am avut parte de o sarbatoare ca in basme, care inca dureaza!

Sunt coplesita… inca traiesc acest sentiment… si sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait in ultimele zile. Am o stare de bucurie care imi umple efectiv existenta.
Imi sarbatoresc ziua de nastere in fiecare an. Am fost crescuta cu acet obicei. Mereu parintii mei i-au dat o importanta aparte si faceau tot felul de reuniuni de fiecare data: in familie, cu vecinii, cu colegii de la scoala. Asa ca nu imi pot imagina ziua de 18 iulie fara sa fie o sarbatoare.
Anul acesta prietena mea Roxana a implinit 40 de ani si, pentru ca ziua e pe 19 iulie si a picat duminica, si-a dorit sa si-o serbeze sambata pe 18 iulie, chiar de ziua mea.

Atunci am hotarat sa ii invit pe prietenii mei la masa duminica si anul acesta sa renunt la petrecerea obinuita.
Asa ca m-am organizat pentru o cina simpla. Care s-a transformat intr o petrecere inceputa vineri noaptea si care inca nu s-a oprit Nu imi vine ca cred! Ma simt exact ca intr-un basm!

Familia – rude si prieteni

Vineri, la mizeul noptii, prietenii mei buni mi-au facut o surpriza si m-am trezit cu ei in locul in care eram. (Bonus, Robbie Williams! :)) A fost o o seara minunata care s-a terminat dimineata devreme.

Obosita, dar foarte entuziasmata si plina de energie mi-am primit familia la traditionala masa de ziua mea! A fost o zi minunata alaturi de oamenii dragi cu care ma simt atat de bine. Mereu cand suntem impreuna ma simt atat, atat de bine si de fericita, nimic nu mai conteaza si parca sunt iar copil. Sunt foarte recunoscatoare ca am familia langa mine, ca ma iubesc si ca ii iubesc la randul meu.

Seara am mers la petrecerea Roxanei. A doua zi am luat-o de la capat cu petrecerea. A fost o zi incredibil de calda si plina de dragoste alaturi de prieteni.

Am vorbit, am mancat impreuna, a fost o seara in care, oriunde ma uitam la masa, vedeam oamenii mei de suflet, care ma transforma zi de zi in cea mai bogata persoana din lume. Pentru ca ii am pe ei!

Luni si marti la birou am primit atat de multe daruri si flori… Ma simteam ca intr-o florarie!!! Atatea nuante, arome, bujori, begonii, trandafiri, orhidee… Eu iubesc florile si m-am bucurat din toata inima sa fiu inconjurata, la propriu, de atat de multe si frumoase!

Totul a culminat insa cu workshopul de mindfulness pe care il tin la DallesGo. Am intrat in sala de curs si am fost intampinata cu o surpriza! Participantii la curs imi cantau “La multi ani!” si m-au inconjurat, iar, cu flori si cadori. Pur si simplu m-au coplesit… si asta nu a fost tot! M-au invitat sa iau loc in fata unui televizor si au apasat pe butonul PLAY… cele patru minute care au urmat mi-au adus atata bucurie, dragoste si recunostinta.

Cursantii mei, cu care ma intalnesc in fiecare saptamana de o luna si jumatate incoace, mi-au facut un film in care fiecare dintre ei a povestit ce inseamna pentru ei intalnirea cu mine, acest curs, cum le-a schimbat viata si ce imi ureaza. A fost de-a dreptul coplesitor… lacrimile au inceput sa-mi curga instantaneu si am realizat ce om fericit sunt.
Nu imi venea sa cred ca au facut asta. Un gest atat de frumos si plin de dragoste, atat de sincer si de adevarat… Aprecierea si multumirile lor prindeau corp, aproape puteam sa le ating cu mana, ca niste vise care plutesc deasupra noastra si ne fac bine. ”Asa ne simtim noi de fiecare data cand plecam de la curs, cum te simti tu acum si am vrut sa te rasplatim pentru ce ne dai!”, mi-au spus.

Cel mai important cadou

Ma simt extrem de recunoscatoare pentru tot ce mi se intampla. Pentru ce am primit zilele astea, pentru toata atentia, dragostea, mesajele, urarile extrem de speciale care au ajuns la mine in aceste cinci zile de cand dureaza ziua mea. Oameni din toata lumea mi-au transmis gandurile lor, fiecare cuvant s-a lipit de urmatorul si impreuna mi-au infasat sufletul in dragoste, la toti cei care s-au gandit la mine m-am gandit si tuturor le multumesc cu toata inima! Pentru ca am simtit ca au fost niste urari autentice, niste ganduri de iubire care ma fac atat de fericita. Care ma implinesc!

Au fost niste zile incredibile!!! Vreau sa multumesc inca o data tuturor pentru ce mi-ati oferit!!

Ma simt extrem de recunoscatoare!!!

Va iubesc!!