Exista cateva actrite care seamana intre ele de zici ca sunt surori. Fie ca vorbim de forma fetei, nuanta parului sau culoarea ochilor, aceste celebritati arata aproape identic si nici macar nu sunt rude de sange!

actrite care seamana intre ele

Este deja un fapt cat se poate de cunoscut ca la Hollywood exista zeci de actrite care seamana intre ele. Zooey Deschanel si Katy Perry, Sarah Hyland si Mila Kunis – sunt doar doua dintre exemplele sugestive. Unele dintre ele adopta mereu stiluri extravagante, precum este cel al lui Katy Perry, care si-a tot tuns si vopsit parul in ultimii ani si a purtat mereu machiaje stridente. Pe de alta parte, exista vedetele care prefera naturaletea si opteaza pentru un stil discret, asa cum este Zooey Deschanel. Totusi, asta nu inseamna ca cele doua vedete nu seamana leit.

Mai mult decat atat, asemanarile nu tin cont nici de origine si nici de varsta. De exemplu, Zoe Saldana si Jada Pinkett Smith sunt doua actrite de culoare care seamana ca doua surori.

Desi apar tot timpul pe covorul rosu cu tinute impecabile, rochii superbe, coafuri perfecte si bijuterii care iti taie rasuflarea, este foarte posibil sa nu fi remarcat un lucru: exista la Hollywood actrite care seamana intre ele. Unele arata aproape identic, desi au stiluri diferite!

Popsugar.com a realizat un top al celebritatilor care seamana intre ele, fara sa fie surori, iar eu te invit sa le descoperi in cele ce urmeaza: