Patru pasi de urmat pentru a intra intr-o relatie sentimentala

Esti singura de ceva vreme si iti doresti sa cunosti pe cineva. Pentru a intra un barbat  in viata ta nu este suficient sa stai si sa-l astepti acasa, sperand ca iti va bate la usa pentru ca a gresit apartamentul.

Creaza-ti contexte pentru a cunoaste oameni noi!

Putem intra in relatii doar cu oameni care sunt in proximitatea noastra sau pe care ii putem atrage in cercul nostru.

Gandeste-te unde ai putea cunoaste oameni noi si creaza-ti oportunitati: un prieten sau un cunoscut care iti poate prezenta pe cineva, o petrecere, un eveniment, un atelier de hobby.

Nicio sursa nu este de ignorat, caci nu se stie de unde sare iepurele. Ia in calcul si platformele de dating sau de evenimente de single.

Fii realista, nu idealiza!

Barbatul ideal – genul Bad Pitt si George Clooney – pot intra in calculele tale doar daca lucrezi in domeniu sau cunosti pe cineva la Hollywood care ar putea sa te puna in legatura cu ei.

Este bine sa ai un “ideal” – in sensul de “model”sau “reper” – insa idealizarea excesiva, se stie,  te indeparteaza de potentialii “cuceritori”, care poate chiar sunt in preajma ta, dar “nu ai ochi” sa ii vezi.

Fii realista: nu are cum sa existe un barbat ideal pentru toata lumea, dupa cum nu exista nici “femeie ideala”. Ideali – pentru tine si totodata pentru alte milioane ca tine –  sunt acele personaje carismatice si sexy create zilnic si livrate de mass-media.

Fii deschisa sa cunosti oameni noi!

Nu pune presiunea rezultatului pe tine si nu privii toti barbatii ca pe potentiali parteneri, caci este foarte posibil sa gasesti mereu motive pentru care sa-i descalifici.

In prima instanta, fii deschisa sa intalnesti si sa cunosti oameni noi, sa iesi la intalniri, sa te simti bine, sa te observi pe tine cum reactionezi si la ce reactionezi.

Alege!

Daca ai trecut de cei trei pasi anteriori si ai intalnit oameni diferiti si ai vazut ce este pe “piata”, a venit momentul sa te opresti la o alegere. E mai important cum te face acel om sa te simti – daca iti aduce fericire si daca iti raspunde nevoilor – decat daca iti bifeaza invariabil o lista de criterii.
Asa cum el te la lua la pachet cu tot ce aduci tu, asa si tu va trebui sa-l accepti pentru tot ce are de oferit si sub forma in care o poate face.

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si mai multe articole despre o viata sentimentala sanatoasa.