Reintinerire faciala fara bisturiu

Avantajul meseriei mele e ca am testat multe creme si produse de ingrijire de-a lungul timpului. Dar oricat m-as fi straduit, niciodata nu am reusit sa obtin un rezultat asemanator pe chipul meu ca dupa mezoterapie. Dupa a treia sedinta de reintinerire faciala fara bisturiu, asa cum imi place sa numesc aceasta procedura, am aflat ce serumuri au un efect minunat asupra tenului meu.

In articolele cu prima si a doua sedinta de mezoterapie la Make-up Cafe, am facut, dupa cum este si normal, un bilant. Impreuna cu Alina Georgiana Popa, care se ocupa de acest procedeu de reintinerire faciala fara bisturiu, am analizat ce s-a intamplat cu tenul meu si care sunt problemele pe care le avem de rezolvat. Acum, in urma sedintei cu numarul trei, am ajuns la concluzia ca suntem pe drumul cel bun, mai ales ca petele pigmentare s-au redus si pielea este mult mai luminoasa. „Vinovate“ pentru aceste efecte minunate sunt cu siguranta serumurile de la Dermedics care se folosesc in cadrul mezoterapiei.

Ce ingrediente contin serumurile Demedics

La prima sedinta de mezoterapie, dupa cum mi-a explicat Alina, a folosit un cocktail de serumuri pentru hidratare, pentru a reduce din intensitatea petelor, dar si pentru revitalizarea tenului meu tern, cu aspect obosit.

„Primul pe lista a fost Mesovital – serum cu peptide, microalge, vitaminele C si B 12. Acesta imbunatateste calitatea si elasticitatea pielii, stimuleaza regenerarea celulara, activeaza procesul de restructurare celulara. Asadar, are un rol important in procesul de reintinerire faciala fara bisturiu. Mesoha+C este un serum cu acid fito-hialuronic si vitamina C. Este eficient pentru hidratarea in profunzime a pielii. Mesocapil, special creat pentru tratamentul pielii sensibile, este indicat mai ales in cazul tenului predispus la roseata si capilare sparte. Imbunatateste protectia vasculara si mentine aspectul tanar al pielii. Mesowhite, de la Dermedics, este un ser conceput pentru tratamentele sigure si intensive de albire a pielii. Este recomandat pentru persoanele cu tenul inchis si, de asemenea, pentru reducerea aparitiei pistruilor si decolorarii pielii cauzate de acnee si procese de foto-imbatranire (pete care apar odata cu inaintarea in varsta)“, explica Alina Georgiana Popa, cosmetician la Make-up Cafe.

Reintinerire faciala fara bisturiu: tratament anti-age care ajuta la regenerarea celulelor cutanate

Pentru zona sensibila a ochilor, deoarece mie mi se irita repede pleoapa superioara de la produsele de machiaj, Alina mi-a recomandat Mesocalm. E vorba de un serum cu proprietati calmante, special pentru piele sensibila, care contine extracte din planete si D-panthenol.

„La sedinta cu numarul doi, am avut ca obiective tot hidratarea si imbunatatirea aspectului pielii, asa ca am aplicat un cocktail din Mesovital, am explicat deja ce contine, Mesocapil, Mesowhite, dar si Mesohydra, cea mai noua aparitie in generatia de serumuri. Acesta din urma este realizat pentru tratamente specifice anti-age, de activare a regenerarii pielii, fiind indicat pentru intarzierea aparitiei ridurilor. Iar vestea buna e ca Mesohydra este recomandat pentru pielea de toate varstele“, spune specialistul.

Daca ti-a placut articolul cu reintinerire faciala fara bisturiu cu ajutorul mezoterapiei: serumuri eficiente, te poate interesa si: A doua sedinta de mezoterapie faciala: ce am observat diferit la tenul meu.

Foto: Elena Hirtan