cum arata femeia potrivita

Cum arata femeia potrivita dupa noile reguli sociale? Care sunt trasaturile pe care barbatii le cauta acum la femeia perfecta?

Am aflat parerea unui barbat de pe Elite Daily. Descopera in randurile de mai jos cum arata femeia potrivita, femeia care iti va fi alaturi, femeia cu care va trai o viata alaturi de el.

In opinia barbatilor actuali, femeia potrivita pentru o relatie pe termen lung este femeia care va fi mama, femeia care isi sustine partenerul sa planifice un viitor impreuna, femeia care isi ajuta iubitul sa depaseaca momente dificile. Femeia care ii face pe barbati sa fie mai buni.

Cum arata femeia potrivita dupa noile reguli sociale

De foarte mult timp femeile vorbesc despre ce isi doresc de la partenerii lor. Din pacate, despre tiplogia femeii perfecte se spune ca “femeia-trofeu” este cea mai dezirabila. Autorul acestui material de la Elite Daily, Anthony D’Ambrosio sustine insa ca nu acesta este idealul barbatilor actuali.

In zilele noastre, barbatii isi doresc urmatoarele trasaturi la femeia potrivita:

  1. Caracterul

Femeia cu adevarat frumoasa nu este doar un trup sau un chip frumos. Este un cumul al tuturor trasaturilor ei. O femeie care arata bine poate sa nu aiba o personalitate frumoasa.

Iar barbatii actuali isi doresc femeia autentica, reala. Femeia care nu poarta masti. Femeia care rade la fel de deschis alaturi de prietena cea mai buna sau de iubitul ei.

Cum arata femeia potrivita pentru barbatul momentului? Este femeia care nu se teme sa iasa din casa in tricou si jeans, fara machiaj. Este femeia care stie sa fie feminina si eleganta atunci cand merge la o petrecere. Este femeia care face toate lucrurile pentru ca isi doreste mai intai sa se placa ea.

  1. Respectul

Felul in care o femeie se prezinta spune multe despre cine este. Un barbat adevarat stie cum arata o femeie si fara ca ea sa poarte haine mulate. Niciun barbat autentic nu isi va dori cea mai populara femeie care este mereu in prezenta altor si altor barbati.

In ochii barbatului actual, femeia ce va primi respesct este femeia… respectabila. Aceea care prefera sa citeasca o carte acasa, femeia mai misterioasa, mai ascunsa ochilor.

Cum arata femeia potrivita conform standardelor sociale ale momentului? Ea este mai interesanta pentru ca nu isi ofera toata viata pe tava. Ea forteaza barbatul sa intrebe, sa devina curios, sa vorbeasca, sa gaseasca conversatii cu substanta.

  1. Afectiunea

Barbatii sunt fiinte pentru care fizicul este foarte important. In sensul ca barbatii sunt atrasi de aspectul fizic al unei femei mai intai. De aceea o femeie care ofera afectiune este atragatoare, calda.

Barbatii isi doresc o femeie care sa ii tina de mana, care sa le ofere sarutari in orice moment, care sa ii intrebe cum le-a fost ziua. Se simt doriti si simt ca se adanceste intimitatea si conexiunea din relatia de cuplu. Partenerii acestor femei se simt in largul lor sa comunice deschis.

  1. Inteligenta

Cum arata femeia potrivita? Este femeia care poate purta conversatii stimulante. Femeia inteligenta, care poate vorbi despre orice si care isi doreste sa faca lumea un loc mai bun.

Femeia ce atrge barbatul prezentului este critica si capteaza orice simt al barbatului. Este femeia de succes care isi motiveaza partenerul sa ia decizii bune.

  1. Increderea in sine

Si barbatii pot percepe viata ca fiind dificila. Tocmai de aceea isi doresc alaturi o femeie cu incredere in propria persoana, care le va fi alaturi sa isi atinga scopurile in viata.

Femeia cre se iubeste pe sine, indiferent ce defecte are, isi va iubi si partenerul de cuplu, indiferent ce defecte ar avea acesta.

Barbatii din ziua de azi considera ca femeia ce are stima de sine este sexy. Femeia ce isi cunoaste valoarea este atragatoare. Femeia care stie ce vrea si nu asteapta un barbat sa ii ofere totul este dezirabila. Femeia care este multumita de ea insasi, de felul in care arata, devine mai frumoasa.

Increderea in sine este atat de atragatoare incat este chiar si sexuala din punct de vedere masculin. Aceasta energie ii atrage pe barbati.

  1. Ambitia

Evolutiv si genetic, barbatii sunt programati sa aiba grija de familie, insa barbatul momentului iubeste o partenera care planifica viata alaturi de el. Care participa la decizii. Care are viziunea viitorului.

Cum arata femeia potrivita daca intrebi un barbat adevarat? Ea este dornica sa aiba o viata de succes si va lupta sa isi atinga telul. Femeia momentului nu se lasa doborata cand greseste si vrea mereu sa fie mai buna decat ieri. Este femeia care cauta si gaseste solutii.

  1. Modestia

Oamenii modesti isi canalizeaza energia in exterior. Atunci cand barbatii isi cauta o partenera de viata, acest gen de femeie devine atragatoare.

O femeie modesta are compasiune, isi doreste binele celorlalti, poate renunta la ego pentru a oferi iubire. Barbatul prezentului iti va spune ca femeia actuala trebuie sa stie sa accepte un compliment si sa se bucure de momentele autentice de iubire.

Cum arata femeia potrivita? Este reala, este aceeasi indiferent in compania cui se afla. Este nefortata. Este onesta.

Citeste si: Comportamentul unui barbat adevarat. Ce face cand e intr-o relatie?

Foto: Guliver