cum sa treci de menstruatie mai usor

Cum sa treci de menstruatie mai usor? Am gasit noi cele mai bune aplicatii de telefon care iti vor face zilele din perioada aceea a lunii mult mai usoare. Iata aplicatiile de folosit cand esti la ciclu, de pe Refinery29.

Da, exista o aplicatie pentru perioada aceea neplacuta a lunii. De fapt, exista mai multe aplicatii pe care le poti folosi atunci cand esti la ciclu. Iata cum sa treci de menstruatie mai usor cu ajutorul telefonului tau

 1. Period tracker – Calendarul

Cum sa treci de menstruatie mai usor? Cu ajutorul unei “secretare” care noteaza pentru tine intregul calendar menstrual. Perioada fertile, menstruatii neregulate, ovulatie. Le ai pe toate la indemana!

 1. Birth control reminder – ca sa nu mai uiti niciodata anticonceptionalul

O interfata simpla si usor de utilizat. Este aplicatia de care ai nevoie daca folosesti o metoda contraceptiva. Orice metoda contraceptiva, nu doar pastila anticonceptionala!

 1. Period tracker – calendarul ovulatiei si sindromului premenstrual

Incerci sa ramai insarcinata? Ai un ciclu menstrual neregulat? Este aplicatia ideala pentru tine! Iti monitorizezi temperatura, simpotomele, activitatea fizica si sexuala si te ajunta cand ovulezi.

 1. Virtual nurse – aplicatia anticonceptionala

Poti pune intrebari via text sau comanda vocala si iti poti monitoriza intreaga sanatate sexuala. Ba chiar te ajuta sa alegi contraceptivul potrivit. Iata cum sa treci de menstruatie mai usor!

 1. myPill reminder – tot pentru a nu uita pilula

Nu vei mai uita nicio pastila anticonceptioanala! Este aplicatia care planifica in avans si concediile, consulturile medicale si in care iti notezi istoria menstruatiilor.

 1. Fertility Friend ovulation – ca sa stii cand poti concepe un copil

Este o aplicatie complexa in care citesti tot ce ai nevoie sa stii despre corpul tau la menstruatie. De la temperatura la simptome! E prietena ta cea mai buna care iti tirmite mereu materiale de citit.

 1. Eve – tot ce are nevoie o femeie

Exista aplicatii care te ajuta cum sa treci de menstruatie mai usor. Eve este mai mult de atat! Este aplicatia cu tot ce are nevoie o femeie. Urmareste toate aspectele din viata ta – de la somn, la cum te simti, la fertilitate si pana la sport. In plus, ai si forum!

 1. Aunt Flor – aplicatia cu umor

Pana la urma toate avem nevoie sa zambim in perioada aceea a lunii. Adica e atat de nasoala incat se numeste “perioada aceea a lunii”, de parca nimeni nu vrea sa-i spuna pe nume! Aunt Flo aduce un plus de umor in toata aceasta perioada. Este o aplicatie contra cost, dar merita!

 1. Spot on – monitorizeaza ciclul menstrual

Monitorizarea menstruatiei, a sexului, a pilulei contraceptive. Si in plus pot sa notezi si cum te-ai simtit la fiecare ciclu.

 1. Cycles – aplicatia pentru cupluri

Daca vrei, poti sa il conectezi si pe el in treaba aceasta lunara. E o aplicatie ce te ajuta sa urmaresti cand esti cea mai fertila.

 1. Monthly Gift – tot ce ai nevoie in perioada aceea a lunii

Nu tocmai un dar al lunii, dar aplicatia asta este un cadou! Pentru ca iti trimite tot ce ai nevoie in perioada aceea a lunii – absorbante, tampoane, ciocolata!

 1. Clue – cea mai chic aplicatie de menstruatie

Cu siguranta este cea mai aratoasa aplicatie pentru menstruatie. Este user friendly si te ajuta sa monitorizezi ciclul menstrual, dar si fertilitatea, problemele cu tenul, starile prin care treci si activitatea sexuala. Cum sa treci de menstruatie mai usor? Cu aplicatia aceasta vei sti cu doua zile in avans cand urmeaza sa vina musafirii!

 1. iPod tracker free – ajutorul tau

Este aplicatia ce include un forum si un grup in care te conecteze cu alte “nefericite” in perioada aceea a lunii. Poti vorbi despre orice cu alte femei. Tare, nu?

 1. Period Diary – aplicatie usor de folosit

Vei sti cand urmeaza sa fii la ciclu, cand urmeaza sa fii fertila si iti poti monitoriza pana si activitatea sexuala. Iata cum sa treci de menstruatie mai usor si ce aplicatie sa folosesti cat mai simplu si prietenos, daca vrei sa fii mamica.

 1. P tracker – o aplicatie complexa

Poti sa-ti adaugi simptomele alaturi de experientele altor femei. Are tacker de fertilitate si iti poti nota temperatura. Si te anunta cu umor cand urmeaza sa fii la ciclu.

 1. Life – phone app pentru intreaga ta viata

Organizatorul de care ai nevoie! Te ajuta sa iti tii la un loc intreaga viata! Nutritie. Feritilitate, Fitness. Somn. Toate sunt in tabelul Life.

 1. Glow – iata cum sa treci de menstruatie mai usor

O interfata usor de navigat, ideala pentru a sti in avans cand sa te astepti la urmatorul ciclu. Aplicatia te ajuta sa stii si cand ovluezi sau esti in perioada fertila.

Are remindere pentru anticonceptionala si alte pastile. In plus, te conecteaza cu comunitatea femeilor Glow, unde poti primi raspunsuri la multe intrebari. Iata cum sa treci de menstruatie mai usor

 1. P Log – amuzanta si prietenoasa

Asa cum ar trebui sa fii si tu in perioada aceea a lunii. Poti folosi aceasta aplicatie, insa te anuntam ca varianta optima este aceea contra cost.

Citeste si: Cele mai utile aplicatii Google. Iti fac viata mai usoara!

Foto: Gulliver