Folosesti aplicatii de dating si esti deja intr-un cuplu? Citeste si tu mai jos concluziile legate de a insela partenerul sau nu, in viata reala sau virtual

Folosesti aplicatii de dating si esti deja intr-un cuplu? Citeste si tu mai jos concluziile legate de a insela partenerul sau nu, in viata reala sau virtual, via Bustle.

A insela este dureros. A fi inselat si mai si. Acestea sunt lucruri pe care le stii. Totusi a insela/a nu insela nu este tocmai alb-negru. Fiecare cuplu are o limita sau mai degraba niste linii dupa care se ghideaza. Dar cand e vorba de aplicatii pe telefon de dating – prin care iti gasesti un partener – inseli sau nu?

Daca si tu folosesti aplicatii de dating, dar ai deja un partener stabil, te-ar putea interesa concluziile la care au ajuns printr-un studiu 3500 de studenti prin ABODO Apartments. Se pare ca 69% dintre cei chestionati au afirmat ca daca folosesti aplicatii de dating in timp ce esti deja intr-o relatie de cuplu, nu esti fidel. Sunt insa si altii care au avut alte idei despre ce inseamna a-ti insela partenerul.

Pana la urma fiecare barbat si femeie intra intr-un cuplu cu idei diferite despre ce inseamna infidelitatea intr-un cuplu sau o casnicie. Dar este esential sa trasati limitele de la inceput. Sa discutati deschis despre ce asteptati si ce gasiti ca este inadmisibil. Infidelitatea emotionala, pornografie, aplicatii de dating – vorbiti despre orice!

Folosesti aplicatii de dating – iata ce inseamna sa depasesti limita!

16% dintre femei si 20% dintre barbatii chestionati de ABODO au afirmat ca daca folosesti aplicatii de dating si trimiti mesaje sau flirtezi inseamna ca inseli.

De multe ori pe aceste platforme virtuale oamenii vorbesc, dar nu se intalnesc niciodata. Dar asta inseamna ca nu inseli? Pana la urma care sunt intentiile tale? Dar ce ar spune iubitul tau daca ar afla ca folosesti aplicatii de dating in timp ce el doarme langa tine?

Este in regula sa vezi cine mai e pe piata?

Chiar daca ai aplicatii de dating pe telefon si le folosesti ca modalitate de a procrastina sau de a trece peste plictiseala, ai face bine sa stii ce va convine si ce nu.

Samantha Burns, specialist in choaching romantic afirma: «In public sau la munca, daca cineva atragator trece pe langa tine, poate te uiti la el. Poate il cercetezi cu privirea. Poate gandesti ca e sexy. Dar acolo se opreste. La privit. Insa, atunci cand iti iei o aplicatie de dating, creezi un profil si folosesti aplicatii de dating este vorba deja de a-ti insela partenerul. Poate ca incerci sa te convingi ca e vorba de amuzament, poate iti spui ca e dragut cand altii te considera atargatoare, dar intentiile tale nu sunt atat de nevinovate!»

Fie ca folosesti aplicatii de dating pentru a cauta validarea, intr-o relatie de cuplu sanatoasa vei gasi conectare emotionala, intimitate, lauda, afectiune. Daca nu, e cazul sa te intrebi ce iti lipseste in relatia ta!

V-ati cunoscut pe internet?

Cand cunosti pe cineva via aplicatie sau site matrimonial, sau pur si simplu pe o retea de socializare, ti se poate parea un miracol al tehnologiei. O poveste romantica actuala, moderna. Dar daca sunteti impreuna de ceva timp, stii sigur ca iubitul tau a sters contul sau aplicatia prin care v-ati cunoscut? Daca o mai foloseste? Te-ar deranja asta?

Pana la urma e necesar sa va definiti relatia. Inceputa virtual sau fata in fata. Nu lasati zone gri, neclare. Aflati ce va place si gaseste ca e gresit. Si vice-versa. Aflati ce considera fiecare infidelitate. Esti okay sa faca sex virtual cu altcineva? El este relaxat daca tu folosesti aplicatii de dating in continuare? Discutati-va si acceptati-va (sau nu) limitele. Dar fiti sinceri!

Pana la urma aceasta este modalitatea de a afla ce este infidelitatea in cuplul vostru. Ce considerati amandoi ca este “a insela”. Intrebati, raspundeti, aflati si trageti concluziile. Dar direct si deschis.

Citeste si: Sexting online: reguli pe care sa le respecti cand trimiti mesaje erotice

Foto: Gulliver