filme de vazut in familie recomandari

Stim ca se anunta o perioada ocupata pentru tine in care vei pregati tot felul de bunatati, vei aranja casa de Sarbatori si vei impodobi bradul, dar atunci cand te hotarasti sa iei o pauza, profita de ea pentru a vedea niste pelicule care surprind perfect Spiritul Craciunului. Ti-am facut o lista cu 5 filme de vazut in familie!

Printre ele se numara atat pelicule clasice precum It’s a Wonderful Life sau Miracle on 34th Street, dar si filme ceva mai noi, care ofera o imagine diferita asupra povestii lui Mos Craciun. Suntem sigure ca toata familia ta le va aprecia: de la mic la mare!

Cateva filme de vazut in familie in vacanta de iarna

Home Alone

Este probabil cel mai popular film de Craciun al tuturor timpurilor, iar daca membri mai mici ai familiei tale nu au avut inca ocazia sa-l vada acum pot s-o faca! Mai ales ca anul acesta e un an special pentru Home Alone care se celebreaza 20 de ani de la lansarea primului film al seriei. Chiar daca a trecut mult timp de la lansarea lui suntem sigure ca si copiii tai vor aprecia povestea la fel de mult cum ai apreciat-o si tu. Nu-ti vom mai face sinopsisul filmului pentru ca suntem sigure ca-l stii prea bine.

Miracle on 34th Street

Kriss Kringle e un batranel simpatic care seamana cu mosul de la Polul Nord. Si pentru ca marele magazin Cole’s avea nevoie de un Mos Craciun iar el se potrivea perfect “descrierii postului” devine in scurt timp cel mai iubit om din New York. Susan, o fetita dragalasa, si mama ei, manager la Cole’s, par a fi singurele care nu cred in Mos Craciun, insa Kriss gaseste o metoda prin care sa le convinga ca Spiritul Craciunului nu e un mit.

Fred Claus

Acest film le va arata copiilor ca Mos Craciun are un frate mai mic si mai putin simpatic, Fred. Dupa ce o companie de audit ameninta ca va inchide Polul Nord, cei doi frati se hotarasc sa uite de diferentele dintre ei si sa incerce sa salveze impreuna cea mai frumoasa sarbatoare a iernii.

The Dog Who Saved Christmas

Daca ati vazut de n-ori Home Alone, atunci puteti incerca aceasta varianta mai putin cunoscuta. Are un scenariu similar, doar ca printre actori s-a strecurat si un personaj canin. Mario Lopez si-a imprumutat vocea pentru catelul care-si salveaza familia de niste hoti nu tocmai simpatici.

It’s a Wonderful Life

Nu esti niciodata prea mare (sau prea mic) ca sa te bucuri de filmul clasic al Craciunului It’s a Wonderful Life. Cand George Bailey are probleme, un inger ii arata ca viata inseamna mai mult decat lucrurile materiale care-l interesau pe el.

Si-n programul de la cinema gasesti filme de vazut in familie care sunt in ton cu Sarbatorile de Iarna!

Foto: cinemagia.ro