Sa pleci intr-o vacanta poate fi o experienta placuta si memorabila, insa partea mai grea apare atunci cand trebuie sa alegi locul pentru cazare, scrie businessinsider.com. Desi pe booking.com sau pe alte site-uri de specialitate gasesti foarte multe oferte de cazare, este important sa afli cat mai multe detalii despre hotelul sau hostelul unde urmeaza sa te cazezi. Iata, asadar, sapte hosteluri cool care sunt atat de frumoase ca ar putea fi hoteluri.

Little Bucharest

In ultimul timp, tot mai multe persoane aleg sa opteze pentru hosteluri cool atunci cand isi planifica vacanta, iar acest lucru se datoreaza faptului ca ofertele sunt destul de avantajoase, iar conditiile nu sunt foarte diferite decat cele pe care le pun la dispozitie patronii hotelurilor.

7 hosteluri cool care sunt atat de frumoase ca ar putea fi hoteluri

1. Little Bucharest

Avand cea mai buna destinatie posibila, este unul dintre hostelurile cool situate in centrul pietonal al Capitalei. Little Bucharest a fost proiectat special pentru excursionisti si pentru calatori tineri, oameni care vor sa isi petreaca timpul in partea activa a orasului. Cladirea a fost construita in anul 1902 in stil neoclasic si are o istorie lunga. Peste drum de cladire se afla Banca Nationala a Romaniei, iar ea se gaseste la intersectia dintre principalele strazi pietonale ale orasului vechi, Lipscani si Smardan. Este situata la cativa pasi de Unirii si Universitate, cele doua statii de metrou importante, care se conecteaza la toate zonele orasului. La doar cateva minute de mers pe jos sunt foarte multe pub-uri, restaurante, cluburi, baruri, magazine, galerii de arta si teatre, dar si Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului sau Parcul Cismigiu.