dragoste la prima vedere

Ai trait o poveste de dragoste la prima vedere cu un strain in metrou, dar nu ati avut cum sa vorbiti? Ai vrea sa-l cunosti mai bine pe acel barbat care iti zambeste mereu in lift acolo unde lucrezi, dar coborati la etaje diferite? O noua aplicatie de telefon, Intersect, isi propune sa va apropie si sa va dea curaj!

Am testat in ultimele 24 de ore aplicatia, pentru a vedea cum poate sa ajute persoanele care traiesc un coup de foudre in oras. Acolo unde odinioara persoanele care nu au reusit sa vorbeasca la fata locului cu cei care le-au atras atentia puneau afise prin oras sau in anunturile din ziar, acum tehnologia ne uneste pe toti.

Dragoste la prima vedere – Intersect o duce mai departe

Odata ce iti descarci aplicatia, te poti conecta la ea cu ajutorul contului de Facebook. Poza de profil de pe acea retea de socializare va fi poza ta de profil pe Intersect.

Urmatorul pas este sa iti dezvalui data nasterii, ca sa primesti informatii in principal despre posibilii prieteni din grupa ta de varsta. Poti alege daca vezi sugestii de la barbati, femei sau ambele. Dar daca, sa spunem, iti plac barbatii maturi, poti sa cresti sau sa scazi intervalul de varsta de care esti interesata.

Apoi mergi prin oras, cu metroul, pe traseul tau constant. Si de fiecare data cand dai refresh, vezi noi portrete ale persoanelor care au aplicatia. Poti vedea la ce ora v-ati intersectat si, daca strainul tau misterios, care te-a dus cu gandul la dragoste la prima vedere, se afla pe lista, ii poti trimite un mesaj.

Creatorii aplicatiei o descriu ca pe “un leac impotriva timiditatii si o sansa de comunicare cu persoane pe care le-ai vazut in realitate”. Dupa ce ai dat refresh, toate persoanele sunt salvate in istoric, de unde le poti sterge, daca nu esti interesata.

Potrivit dezvoltatorilor, peste 100 de mii de romani, dintre care 70.000 de bucuresteni, folosesc deja aplicatia, de cel putin 4 ori pe saptamana.

Care sunt dezavantajele?

Aplicatia are inca destul de multe bug-uri. Cateodata este greu sa vezi toate profilurile noi care iti apar la un refresh.

De asemenea, pentru ca exista persoane care nu au poza de profil de Facebook cu fata lor, ai sanse foarte mici sa il recunosti pe strainul misterios, fara o fotografie concludenta.

Din utilizatorii care mi-au aparut mie in feed, majoritatea erau femei. Putinii barbati erau cam ca pe Tinder: 90% cu care nu as fi vrut sa ma intalnesc niciodata si 10% cu care aveam dubii oricum.

Daca ti-a facut placere sa citesti articol, da-ne un like pe pagina de Facebook pentru a descoperi si altele asemanatoare!

Foto: iStock

Stiinta spune ca avem sanse mari ca sufletul pereche sa fie aproape. Iti cauti alesul? S-ar putea sa fie la doi pasi!