Designerii de interior au apreciat mereu felul in care a decorat Michelle Obama Casa Alba, mai ales in perioada Sarbatorilor. Mai mult decat atat, ea s-a preocupat sa confere un look contemporan Sufrageriei Casei Albe, dar fara sa schimbe piesele vechi de mobilier. Acum ca Obama nu mai este la conducerea celui mai puternic stat din lume, ne intrebam ce planuri are Donald Trump nu doar in ceea ce priveste politica, ci si felul in care isi doreste sa amenajeze cea mai importanta cladire din Washington.

Cum a decorat Michelle Obama Casa Alba

Intr-un interviu acordat publicatiei Architectural Digest, am descoperit cum a decorat Michelle Obama Casa Alba chiar de la fostul presedinte american si sotia lui. Designerii alesi de acestia nu numai ca au respectat istoria resedintei oficiale a presedintelui Americii, dar au si tranformat-o intr-o casa primitoare pentru cei care ii calca pragul.

Designerul de interior ales de Michelle Obama, Michael S. Smith le-a spus celor de la Architectural Digest pe vremea cand sotia lui Barack era inca Prima Doamna: „Doamna Obama si-a dorit sa selectam artisti si designeri care nu au mai lucrat pana acum pentru Casa Alba“. Iar produsul final a fost admirat de oameni din lumea intreaga, nu doar pentru ca designerii de interior au dat o noua fata locuintei presedintelui, dar si pentru ca renovarile nu au costat mult si chiar au fost de efect.

Cum a decorat Michelle Obama Casa Alba

Peretii camerei de zi ai Sufrageriei Case Albe au fost vopsiti in gri deschis, spre deosebire de culoare untului, care nu a mai fost schimbata de pe vremea administratiei Kennedy. Designerii de interior au apreciat ca aceasta culoare a inviorat incaperea, iar noul covor cu model abstract confera o nota moderna sufrageriei.
Cum a decorat Michelle Obama Casa Alba? Fosta Prima Doamna a schimbat draperiile vechi, foarte incarcate, cu unele simple, iar tablourile abstracte le-au inlocuit pe cele vechi, majoritatea portrete pictate in ulei.

Ce planuri are noul presedinte american cu cea mai importanta cladire din Washington

De fiecare data cand un nou presedinte american este ales, el si familia lui se muta la Casa Alba si poate sa o redecoreze dupa bunul plac, scrie popsugar.com. Cum Donald Trump este acum ocupantul Biroului Oval, presa din America se intreaba, mai in gluma, mai in serios, daca magnatului imobiliar ii place cum a decorat Michelle Obama Casa Alba sau daca vrea sa transforme acest monument istoric intr-o locuinta care sa semene cu un hotel din Vegas.

Had to visit #trumptower of course! 🏣🏣🏣

A post shared by Michelle Bennett (@michellebennett1975) on

Cu toate acestea, candidatul republican a declarat in anul 2015 ca stralucirea proprietatilor lui imobiliare nu se va reflecta in felul in care va decora Casa Alba. „Daca voi fi ales, probabil ca voi face cateva mici modificari, dar Casa Alba este un loc special“, le-a spus el, pe vremea cand candida pentru presedintia Statelor Unite, celor de la People. Si a adaugat: „Nu vrei sa faci prea multe modificari intr-o astfel de locuinta“.

Potrivit unui purtator de cuvant de la Asociatia Istorica a Casei Albe, „presedintele poate sa decida daca vrea sa schimbe mobila, operele de arta, care acopera peretii si pardoselile, dar si altele“. In mod normal, primele doamne si presedintii trebuie sa se consulte cand vine vorba de cum arata Casa Alba.

Daca ti-a placut articolul despre cum a decorat Michelle Obama Casa Alba si ce planuri are Trump, citeste si: Melania Trump, victima prejudecatilor. Ce a uitat lumea despre Michelle Obama.

Foto si video: architecturaldigest.com/ obamawhitehouse.archives.gov