locuri din Bucuresti Pura Vida Hub Bucharest

Ai dat biroul pe munca de acasa, dar acum parca nu te mai simti confortabil? Ti-ar placea sa ai totusi un birou de back-up unde sa socializezi cu alti oameni, sa discuti diverse probleme care te framanta si toate astea sa se intample intr-un spatiu cald, familiar, care nu-ti aminteste deloc de corporatie. Se poate si asa ceva. Noi am gasit trei locuri din Bucuresti in care ne mai refugiem atunci cand vrem sa schimbam peisajul. Iar pretul lor nu este unul extrem de mare!

3 locuri din Bucuresti unde freelancerii se simt in largul lor

Pura Vida Hub Bucharest: cel mai prietenos spatiu de coworking

locuri din Bucuresti Pura Vida Hub Bucharest

Pura Vida Hub Bucharest este singurul hub situat in Centrul Vechi al Capitalei, care nu e axat doar pe co-living (functioneaza si ca hostel), ci si pe co-working, gazduind un spatiu de lucru extrem de placut, cu o vedere uimitoare asupra zonei pietonale. Hub-ul este deschis 24/7 pentru freelanceri, dar si pentru cei care vor sa organizeze activitati, cursuri si evenimente chiar in inima orasului. Vrei sa-ti consolidezi reteaua de contacte si sa cunosti alti profesionisti din intreaga lume, cu care sa poti lansa chiar si proiecte noi? Aici s-ar putea sa gasesti exact ce-ti doresti. Spatiul dispune de bar, 2 spatii destinate intalnirilor in afara de cel dedicat strict Hub-ului, WiFi, video proiector, flipboard, imprimanta si scaner.

Cat te costa sa lucrezi de la Pura Vida Hub Bucharest: 5 euro/zi; 30 euro/saptamana; 100 euro/luna. In plus, ai tarife preferentiale la bar daca esti membru.

Impact Hub: un proiect de succes care este acum si-n Bucuresti

locuri din Bucuresti Impact Hub

De la Amsterdam la Johannesburg, de la Singapore la San Francisco, Impact Hub a evoluat intr-o retea globala diversificata care se extinde rapid. Are peste 11000 de membri in peste 70 de orase. Fiecare comunitate dispune de o multitudine de programe inovatoare si evenimente.

Sediul din Bucuresti este situat la Piata Unirii si-ti ofera un spatiu unde vei gasi toate instrumentele necesare pentru a te evolua si a dezvolta proiecte inovatoare. E spatiul ideal pentru intalniri cu oameni interesanti, care-si doresc, exact ca si tine, sa schimbe lumea.

Proiectele membrilor Impact Hub acopera toate industriile si profesiile, de la ecologie la urbanism, de la produse de publicitate sociala la platforme online inovatoare de integrare. Aici vei invata totodata cum poti pune bazele unei afaceri sustenabile financiar, care sa creeze un impact real.

Cat te costa sa lucrezi la Impact Hub: 60 de lei pe zi si vei avea acces inclus la Internet, dar si la imprimanta sau scanner.

Connect Hub vine cu programe-suport special gandite pentru antreprenori

locuri din Bucuresti Connect Hub

Connect Hub este un spatiu de coworking si evenimente pentru antreprenori. Acolo nu gasesti doar un birou pentru realizarea activitatilor de zi cu zi, ci si sprijin si resurse pentru evolutie. Exista si programe suport precum: Start-up Support, Open Connect, Open Connect Premium, Antreprenori de Succes, dar si Acceleratorul Connect Hub.
Start-up Support se adreseaza tuturor antreprenorilor care au nevoie de consultanta pe business development si e-commerce. Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita. Open Connect are ca scop oferirea de feedback, crearea conexiunilor si gasirea de noi oportunitati de afaceri. Open Connect Premium este varianta premium a evenimentului Open Connect, oferind pe langa beneficiile mentionate mai sus, si raspunsuri la solutii sau probleme concrete de afaceri. Antreprenori de Succes este un proiect menit sa aduca modele de succes care sa impartaseasca know-how, sa ofere informatii de valoare in domenii de interes pentru antreprenori. In cadrul programului Acceleratorul Connect Hub sunt ajutate start-up-urile cu sprijin financiar, logistic si cu sprijin de la diversi mentori, pentru a ajunge la un nivel de sustenabilitate.

Cat te costa sa lucrezi de la Connect Hub: 40 de lei pe zi si 450 de lei pe luna. Abonamentul include full access in open space (1 zi, intre 9:30 – 17:30); internet de mare viteza gratuit; aer conditionat; apa, ceai din partea casei.

De ce ar trebui sa lucrezi macar o data dintr-un Hub

Nu te mai simti vinovata

Atunci cand lucrezi dintr-o cafenea sau in alte locuri din Bucuresti, se intampla sa te trezesti ca angajatii te privesc chioras pentru ca n-ai mai facut consumatie de ceva vreme. Dar atunci cand mergi la un Hub gandit special pentru astfel de activitati, nimeni nu-ti va cere sa faci o anumita consumatie pentru a sta 8 ore. Ai conexiune buna la net si poti bea o singura cafea pe zi in loc de opt – deci noaptea vei dormi mai bine.

Faci cunostinta cu potentiali clienti sau colaboratori fara niciun efort

Vei gasi tot felul experti care au ales calea freelancingului exact ca si tine sau care au job de la distanta. Vei descoperi potentiali clienti pentru afacerea ta si-ti vei imbunatati conexiunile pentru a-ti extinde business-ul.

Vei invata ceva nou

Cele mai multe co-spatii de lucru gazduiesc si evenimente si seminarii care-i inspira pe membrii lor. Iar o parte din salile lor sunt disponibile pentru inchiriere daca-ti doresti sa organizezi un workshop.

Daca n-ai lucrat niciodata dintr-o cafenea si-ti surade aceasta idee, poti merge la unul dintre cele 5 locuri din Bucuresti recomandate de noi. Intr-un articol anterior am povestit despre 5 cafenele ca-n afara!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: iStockphoto