Idei pentru petrecerea burlacitelor.

Cand cauti idei pentru petrecerea burlacitelor, nu te rezuma la varianta clasica de iesit in club. Mergeti in natura si campati sau faceti ceva care sa va creasca adrenalina!

Cand te gandesti la idei pentru petrecerea burlacitelor, primele lucruri care iti vin in minte sunt cluburi, dans si alcool! Si multi bani cheltuiti! Dar distractia nu inseamna doar asta! Puteti sa gasiti o multime de idei inedite ca sa va simtiti bine inainte de nunta uneia dintre voi! Iata o lista facuta de cei de la Bustle.com.

10 Idei pentru petrecerea burlacitelor

1. Mergeti cu cortul

Ti se pare ca cele mai bune idei pentru petrecerea burlacitelor inseamna iesiri in club? Nimic mai fals! Ce-ar fi sa mergeti in natura, la o margine de padure, pe o plaja sau la un festival unde sa puteti campa? O sa fie foarte amuzant sa faceti focul si sa dansati in jurul lui pana la ziua!

2. Petrecere in pijamale

Una dintre cele mai ieftine idei pentru petrecerea burlacitelor este sa va adunati acasa la viitoarea mireasa (sau la oricare dintre voi) si sa faceti o petrecere in pijamale! E un pretext pentru muzica, povesti si inghetata! Daca vreti sa fie mai extravagant, inchiriati o camera la hotel!

3. Paintball cu vechile rochii de domnisoare de onoare

Paintball-ul e o idee grozava pentru o petrecere a burlacitelor. Mai ales daca va imbracati in rochiile de domnisoare de onoare mai vechi! Murdariti-va cat mai mult!

4. Vanatoare de comori

Daca va plac jocurile, organizati pentru viitoarea mireasa o vanatoare de comori ca la carte! Sau apelati la o companie specializata in astfel de jocuri! Vanatoarea trebuie sa implice si calatorii, rezolvare de ghicitori si interactiune cu strainii.

5. Bungee jumping sau sky-diving

Daca gasca voastra de fete iubeste adrenalina, atunci va trebuie idei pentru petrecerea burlacitelor care sa va creasca tensiunea. Bungee jumping sau sky-diving suna bine?

6. Mergeti intr-o calatorie

Cautati bilete de avion ieftine si mergeti intr-o alta tara in excursie! Cine stie cand veti mai iesi in formula asta, asa ca profitati de petrecerea burlacitelor!

7. Dintr-o casa in alta

Incepeti seara acasa la una dintre voi si treceti, apoi, pe la casa fiecareia. In fiecare loc trebuie sa aveti o activitate diferita. Masaj, beti vin, dansati, jucati ceva interesant! Petrecerea se va termina in zorii zilei, la mireasa!

8. Mergeti la un festival

E imposibil sa nu gasiti un festival in perioada dinaintea nuntii, mai ales vara! Cu atat mai bine cu cat are loc intr-un alt oras! Mergeti in gasca si faceti tot ce va trece prin cap!

9. Lista cu dorinte

Daca viitoarea mireasa are o lista cu dorinte, complotati toate la indeplinirea lor. Macar la indeplinirea dorintelor mai simple!

10. Club de comedie

In loc sa mergeti la striptease, mai bine va luati bilete la un club de stand-up comedy. Viitoarea mireasa trebuie sa fie in centrul atentiei, desigur! Daca are umor, poate vorbiti cu actorii sa faca un monolog despre ea!

Acum ca stii cum sa organizezi o petrecere a burlacitelor inedita, afla si Cu ce sa te imbraci daca nu esti tu mireasa.

FOTO: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!