autor supa de pui pentru suflet la Cluj

Jack Canfield, omul din spatele bestseller-ului Supa de pui pentru suflet vine pentru prima data in Romania, la Cluj. El detine recordul mondial pentru 7 volume aflate concomitent pe lista de bestseller-uri ale revistei New York Times.

Dupa ce, timp de 40 de ani, a studiat principiile si metodele prin care se poate ajunge la succes, Jack Canfield, autorul bestseller-ului Supa de pui pentru suflet va sustine la Cluj Napoca (10 martie la Grand Hotel Napoca) seminarul ,,Principiile succesului”.

El este considerat cel mai de succes coach al Americii si trainerul care a ,,creat” cei mai multi milionari si va prezenta pentru publicul roman 64 de principii fundamentale pentru cei care vor sa-si traiasca visul.

Lectii de viata de la autorul cartii Supa de pui pentru suflet

,,Nu conteaza daca tintele tale sunt sa ajungi un vanzator de top, un arhitect extraordinar, sa iei numai note de 10 la scoala, sa slabesti, sa iti cumperi o casa de vis, sa ajungi multimilionar sau un antreprenor de succes – principiile si strategiile sunt aceleasi. Daca le inveti si le aplici cu disciplina, iti vei transforma viata dincolo de visele cele mai frumoase.” declara Jack Canfield despre setul de principii pe care il va prezenta romanilor.

Intregul seminar este conceput ca un plan de actiune pentru a reusi in viata atat pe plan personal, cat si profesional. Seminarul e structurat in 6 pasi, 64 de principii si exercitii practice, pornind de la fundamentele succesului, transformarea personala, ce presupune o echipa de succes, cum sa construiesti relatii de succes, succesul financiar pana la trecerea la actiune si aplicarea acestor pasi in viata personala.

Pachetul standard pentru a participa la conferinta, workbook si sesiunea de networking incepe de la 99 de euro + tva. Daca-ti doresti sa mergi la evenimentul sustinut de Jack Canfield nu uita sa folosesti si codul: andreearaicu20. Mai multe detalii gasesti pe transilvaniabizseminar.ro!

Citeste si despre: “O viata noua: schimbare prin coaching”!

Foto: PR

Daca ti-a placut, ti-a fost util, ti s-a parut interesant, te-a ajutat, etc. acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!