Bar Refaeli, intr-o reclama interzisa la costume de baie.

Modelul israelian Bar Refaeli (30 de ani) a incalcat standardele televiziunii din propria ei tara cand a aparut intr-o reclama la costume de baie. Spotul fost scos de pe TV.

Modelului Bar Refaeli i se intampla, astfel, pentru a doua oara in cariera ei, sa fie interzisa pe un post de televiziune din Israel. Reclama a fost considerata de catre cenzori prea “spirituala”. Oficiali ai The Second Broadcasting Authority for Television and Radio – un fel de Consiliu National al Audiovizualului (CNA) de la noi –  au decis ca reclama in care Bar Refaeli isi promoveaza propria colectie de costume de baie – “Bar for Hoodies” – poate fi difuzata numai dupa ora 10 seara. Si numai intr-o forma reeditata, potrivit Contactmusic.com.

Bar Refaeli, prea dezbracata pentru un post TV israelian

Cenzorii si-au motivat decizia prin faptul ca Bar Refaeli pozeaza imbracata cu diferite piese din colectia ei de costume de baie, dar ca exista niste cadre apropiate cu fundul modelului, precum si o scena in care vedeta pare sa fie complet goala.

Bar Refali a anuntat lansarea colectiei de costume de baie publicand, in acest sens, pe Instagram, o fotografie cu ea in costum de baie.

Bar, care, in prezent, este actrita si femeie de afaceri, a filmat reclama in urma cu cateva luni, cand era insarcinata in trei luni. In prezent, modelul este gazda versiunii israeliene a emisiunii “X Factor”.

Exista si un precedent

Nu e prima data cand modelul a fost interzis la TV in propria tara. In 2014, o reclama in care Bar Refaeli aparea in pat cu o papusa de carpe mov, in dimensiune naturala, a fost interzisa pe motiv ca “includea prea multe insinuari sexuale”. Exista o scena in care papusa masculina avea fantezii cu Bar Refali imbracata sumar.

Afla si tu Cum sa porti costume de baie ca un top-model.


FOTO: Getty

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!