decoreaza cu beculetele de Craciun

Beculetele de Craciun sunt ingredientele de baza ale decoratiunilor tematice de Sarbatori. Fie ca le atarni prin casa, fie ca le folosesti pentru impodobirea bradului, ele aduc un aer cald, familiar, in orice locuinta.

Si sunt extrem de multe modalitati prin care poti folosi beculetele de Craciun pentru a da un aer festiv casei tale, atat in luna decembrie, cat si pe tot parcursul anului. Noi am gasit tot felul de variante pe Popsugar.com, cat si pe Pinterest!

ghirlanda de beculete la geam

Beculetele nu sunt destinate numai pentru bradul de Craciun, le poti aseza pe tablia patului pentru o lumina romantica si calda, la fereastra sau pe pereti de-a lungul unei grinzi.

cap de cerb cu beculete de Craciun

Daca ai deja peretii decorati cu afise, fotografii sau tot felul de accesorii prinse de perete, le poti folosi pe acestea drept suport pentru beculetele de Craciun. Te-ai mutat recent intr-un apartament nou si nu ai avut inca timp si bani sa decorezi asa cum ti-ai fi dorit? Beculetele de Craciun te ajuta sa dai un aer festiv peretilor goi. Cu ajutorul lor poti crea de asemenea decoratiuni inventive din obiecte pe care sigur le ai la indemana (borcane sau sticle goale).

oglinda-inconjurata de beculete

Oglinzile te ajuta sa obtii camere aparent mai spatioase si mai luminoase. Si tot ele se pot transforma cu ajutorul beculetelor de Craciun intr-un punct de atractie al casei tale, un colt desprins parca din povesti.

brad de Craciun din carti

In cazul in care vrei sa salvezi un brad adevarat si nici nu esti dispusa sa investesti intr-o versiune eco a acestuia, atunci confectioneaza-ti propriul brad folosind in loc de ramuri carti. Trebuie doar sa-i imiti forma conica asezand cartile una peste alta si apoi sa adaugi touch-ul final: ghirlanda de beculete luminoase de jur imprejurul lui.

inima facuta din beculete de Craciun

Ai foarte multe imagini dragi adunate din vacantele lui 2015? Nu le lasa sa se prafuiasca intr-un album foto. Cu putina imaginatie si ajutandu-te bineinteles de beculetele de Craciun le poti transforma intr-un punct de atractie al casei tale.

Citeste si: “Brazi de Craciun: decoratiuni in tendinte pentru 2013”!

Foto: Postal Pix, instagram.com, aircanadavacationsestore.com, www.revedecor.com