bilete de avion spre destinatii exotice

Simtiti ca a venit momentul in care sa va premiati cu bilete de avion spre destinatii exotice? Am aruncat un ochi pe skyscanner.ro si am cautat noi pentru voi cateva variante.

Am ales atat pentru vara 2016, cat si pentru finalul anului si chiar si pentru inceputul lui 2017, cand poate va doriti sa dati peisajul iernatic din Bucuresti pe o plaja insorita. Fireste preturile nu sunt unele extrem de mici, dar sunt mult mai convenabile decat cele pe care le au in mod normal biletele de avion catre destinatiile respective. ‘

Bilete de avion spre destinatii exotice: cat te costa sa vizitezi Asia si nu numai

Bilete de avion spre China, aeroportul din Beijing: 2324 de lei de persoana in perioada 1 septembrie – 11 septembrie; La dus sunt doua escale una in Amsterdam si o alta in Shanghai, iar la intoarcere o singura escala in Amsterdam. Zborul este operat de KLM si de China Eastern.

Bilete de avion spre Thailanda, aeroportul din Bangkok: 2261 de lei de persoana in perioada 19 august – 28 august; Zborul este operat de Qatar Airlines si are o singura escala la Doha, atat la dus, cat si la intors.

Bilete de avion spre Maldive, aeroportul din Male: 2622 de lei de persoana in perioada 12 august – 21 august; Zborul este operat de Qatar Airlines si are o singura escala la Doha, atat la dus, cat si la intors.

Bilete de avion spre Seychelles, aeroportul din Insula Mahe: 2799 lei de persoana in perioada 12 august – 21 august; Zborul este operat de AirSebia si are doua escale atat la dus, cat si la intors (una in Belgrad si alta la Abu Dhabi).

Bilete de avion spre Sri Lanka, aeroportul din Colombo: 2523 lei de persoana in perioada 15 iulie – 24 iulie; Zborul este operat de Qatar Airlines si are o singura escala la Doha, atat la dus, cat si la intors.

Bilete de avion spre India, aeroportul din New Delhi, 2303 lei de persoana in perioada 10 noiembrie – 20 noiembrie. Zborul e operat de Aeroflot si are o singura escala la Moscova.

Bilete de avion spre Singapore, aeroportul din Singapore: 3307 lei de persoana in perioada 22 decembrie – 5 ianuarie; Zborul este operat de Qatar Airlines si are o singura escala la Doha, atat la dus, cat si la intors.

Bilete de avion spre Thailanda, aeroportul din Phuket; 3015 de lei de persoana in perioada 20 decembrie – 5 ianuarie. Zborul este operat de Turkish Airlines si Bangkok Airlines si are doua escale la dus si la intors, una la Istanbul si o alta la Bangkok.

Bilete de avion spre Japonia, aeroportul din Toyama, 3330 lei de persoana in perioada 29 decembrie – 13 ianuarie. Zborul e operat de Tarom si China Airlines si are doua escale, una la Viena si alta in Taipei.

Bilete de avion spre Malaezia, aeroportul din Kuala Lumpur, 3182 lei de persoana in perioada 6 ianuarie – 20 ianuarie. Zborul este operat de Tarom si de Emirates si are doua escale (una la Istanbul si o alta in Dubai).

Singurul minus al acestor destinatii este ca trebuie sa zbori destul de mult pentru a ajunge la ele. Din fericire exista tot felul de metode prin care-ti poti face zborul mai placut!

Foto: iStockphoto

Daca ti-a placut acest articol, da un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!