cadouri inedite fete cool

Sa iei cadouri inedite pentru o fata cool pare o provocare imposibila. Fetele cool sunt de obicei cu un pas inaintea tuturor si detin deja toate piesele care vor fi sezonul urmator pe val. Asa ca ideal ar fi sa cauti obiecte in editii limitate cu semnificatii aparte. Iar noi stim unde le poti gasi!

Carnetele care celebreaza prietenii faimoase

carnete Fabrik Noemi Meilman

Iti mai amintesti de Carnetul de Vise si Visuri imaginat de Noemi Meilman in primavara acestui an? Pentru finalul lui 2015 ea lanseaza o noua serie de agende care celebreaza prietenii faimoase. Lee Miller & Pablo Picasso, Anna Piaggi & Karl Lagerfeld, Elizabeth Taylor & James Dean si Michael Jackson & Diana Ross sunt cele patru cupluri faimoase care se regasesc pe coperta noilor carnete. Ca si la prima editie, carnetele au fost manufacturate in atelierul Fabrik. Unicitatea lor se pastreaza prin taierea si lipirea bucatilor de tapet, astfel incat fiecare carnet isi are propria poveste, la fel cum fiecare poveste de prietenie este diferita. Carnetele au fost realizate din hartie reciclata, au dimensiunile de 15,5 cm latime si 21 cm inaltime si 96 de pagini, cusute cu ata. Le gasesti pe molecule-f.com, morodan.com.ro si pe visuell.ro.

Cadouri inedite sub forma bijuteriilor din argint
pe www.silver-lust.ro

bijuterii din argint Silver Lust

Ai o prietena care crede in conceptul de silver lining? Adica vede partea buna a lucrurilor in orice situatie. Si stie sa se bucure de frumos si de inedit. Atunci alege-i ceva de pe noul shop online silver-lust.ro. Flavia Ana Parpala, cea care l-a realizat sustine ca la o astfel de persoana se gandeste atunci cand alege accesoriile pe care le-a introdus pe shop. Un alt lucru de care mai tine ea cont este ca bijuteriile alese sa poata fi mixate. Ce surprize ne mai pregateste pentru viitor? O gama la fel de variata de accesorii dedicata de data aceasta barbatilor si probabil o colaborare cu designerii autohtoni de bijuterii.

Gentile care te duc cu gandul la vacanta

genti Napoli 3127BAGS Oana Lazar

Ai o prietena indragostita de Italia? Atunci ii poti face cadou unul dintre plicurile 3127BAGS imprimat cu fresce, mozaicuri, picturi sau alte elemente decorative din zona Campania (Pompei, Herculaneum, Napoli, Amalfi). Aceasta colectie-capsula de genti reuseste sa surprinda esentialul artelor antice, opulenta si grandoarea lor, precum si cromatica unica a picturilor murale din acea zona. Imaginile sunt printate pe un material textil, pe fata gentii; spatele, lateralele si baretele plicurilor sunt din piele naturala. Interiorul este captusit cu un material textil si are un buzunar de piele. Fiecare geanta costa 250 de lei si poate fi comandata de pe www.freewebs.com/3127bags.

Foto: PR