cadouri inspirate craciun

Cadourile de Craciun pot sa nu aduca pe deplin o bucurie celor dragi. In momentul in care goana dupa cadouri, statul la cozi interminabile si banii cheltuiti duc doar la acel entuziasm care dureaza doar cinci minute, atat cat este necesar sa fie despachetat un cadou, parca bucuria nu mai este la fel de mare. Daca vrei sa-i faci pe deplin fericiti pe cei dragi, le poti darui cateva cadouri inspirate.

In acest fel, ii vei surprinde intr-un mod placut si vei evita clasicele pulovere, cesti de cafea, aparate electrocasnice sau accesorii de iarna.

Cadouri inspirate – ce poti alege pentru a le darui celor dragi ceva cu adevarat special:

1. Doneaza bani in numele lor

Fericirea inseamna sa daruiesti, iar in perioada Sarbatorilor este bine sa te gandesti si la cei care au fost mai putin fericiti decat tine, care sunt intr-un spital, intr-un azil de batrani sau care au probleme financiare destul de mari. Gandeste-te doar ca poti face o donatie unui azil de batrani sau unei familii mai putin fericite, iar aceasta sa fie facuta in numele persoanei careia vrei sa-i daruiesti ceva special de Craciun. Acest dar va fi mai mult decat special.

2. Croseteaza

Un fular, o caciula sau o pereche de manusi crosetate iti va aduce mereu aminte de bunici si de perioada copilariei. Probabil ca nu exista copilarie mai frumoasa decat cea petrecuta cu bunicii, iar darurile de la ei intotdeauna vor avea o poveste aparte, fiind daruite cu foarte multa dragoste. Asadar, daca vrei sa faci pe cineva cu adevarat fericit, croseteaza-i ceva, in mod sigur ii vei trezi amintiri placute.

3. Daruieste experiente, nu lucruri

Se spune ca un miracol dureaza trei zile, iar bucuria primirii unui cadou dureaza cateva secunde. Daruind o experienta, poti face pe cineva cu adevarat fericit si implinit, iar magia Sarbatorilor ii va fi impregnata in suflet. Asadar, ofera-le persoanelor dragi o excursie in afara orasului, o plimbare intr-un loc inedit sau orice alta experienta de care isi vor aduce aminte cu drag.

Daca vrei sa ai un Craciun de poveste, inspira-te din acest articol si afla cum sa iti decorezi masa de Craciun. Cele mai bune idei, simple si de efect.

Foto: Guliver