O dedicatie muzicala inedita

Primele discutii cu o persoana ajung sa se invarta inevitabil in jurul celor trei domenii: muzica, filme si carti. Astfel ca intr-o perioada scurta de timp vei afla care sunt trupele preferate ale amicului descoperit de curand sau cartea preferata a unei noi cunostinte.

Vrei sa-i faci o surpriza placuta unei persoane proaspat intalnite? Atunci impreuna cu mai multi prieteni comuni ii poti cumpara un bilet in strainatate la concertul trupei preferate. Chiar am observat recent ca mai multe persoane din lista mea si-au postat pline de bucurie biletele la concertul Radiohead din Berlin, care va avea loc pe 6 iunie si sunt sigura ca oricare dintre ei s-ar fi bucurat daca ar fi primit asta in dar.

Eu am cumparat, impreuna cu mai multi prieteni, un pachet complet care includea pe langa doua bilete la U2, cazarea la un hotel dragut si transportul cu avionul. Cei doi prieteni care au ajuns acolo au fost foarte incantati de weekendul petrecut in strainatate si de concertul trupei lor preferate. Mie mi-ar placea tare mult sa primesc la un moment dat un astfel de cadou. Voi ce formatie v-ati dori sa ascultati live?

Text: Andreea Raicu Foto: Guliver