Pentru barbati de toate stilurile

Ghidul nostru cu recomandari de cadouri pentru Craciun a ajuns la capitolul dedicat barbatilor.

Am facut pana acum recomandari pentru romantice – Cadouri de Craciun (I), pentru clasice – Cadouri de Craciun (II), pentru extravagante – Cadouri de Craciun (III) dar probabil ca darul perfect pentru tatal, iubitul, prietenul sau colegul nostru ne ridica cele mai mari semne de intrebare. Iata cateva sugestii:

1. Ceasul Toywatch XL cu cadran mare, inspirat de modelele cronograf, este rezistent la apa si la presiune (chiar si la 40 de metri adancime), asa ca va bucura in egala masura atat un barbat dornic sa fie in ton cu tendintele cat si unul pasionat de sporturi.

2. Tuxedo-ul Versace pentru H&M este o piesa clasica ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui barbat, indiferent de varsta si stil. Intotdeauna va aparea un eveniment important cu dress-code obligatoriu.

3. Tonicul pentru maini Purif-i Susanne Kaufmann este un produs de igiena foarte stilat pe care celebra marca austriaca de cosmetice l-a creat impreuna cu BMW in cadrul unei noi strategii de comunicare: BMW i. Produsul este in egala masura unul de rasfat si de ingrijire personala si se potriveste barbatilor sofisticati, foarte activi.

4. Noul aparat electric de barbierit Philips Aqua Touch este complet rezistent la apa, poate fi folosit si sub dus si are marele avantaj ca lasa utilizatorul sa aleaga ritualul care ii place: fie  barbierire uscata, dar fina si confortabila, fie una umeda – cu spuma sau gel. Daruieste-l unui barbat care obisnuieste sa se barbiereasca zilnic sau calatoreste mult.

5. Noul album al baietilor de la Omul cu sobolani, Retro, cred ca va fi si pe gustul unui barbat ultramodern, dar si pe gustul unui tip cu nostalgii muzicale. Insumeaza o serie de melodii romanesti celebre, reorchestrate foarte inspirat.

6. Cartea Pink Floyd in rosu, scrisa de Michele Mari si editata de Polirom, este un roman experimental inchinat celebrei trupe si universului acesteia, de la tehnicienii cu care au lucrat cei de la Pink Floyd de-a lungul timpului si pana la celebritatile cu care au colaborat: David Bowie, Stanley Kubrick, Michelangelo Antonioni. E un roman de fictiune care are la baza o importanta documentare. Asa ca alaturi de personajele reale, in carte convietuiesc unele de fantasma, iar povestea va deschide oricarui baiat admirator al grupului britanic o lume spectaculoasa.

7. Suportul de vinuri de la Homedeco se potriveste in bucataria unui barbat caruia ii plac vinurile dar care are un stil modern.

Text: Radiana Bratu