Cadouri care iti dau incredere

Cani, magneti, agende, plase din material ecologic, chibrituri, lumanari, rame, calendare, felicitari si plicuri din hartie reciclabila… Cand am ajuns intr-unul dintre magazinele care distribuie produsele de pe site-ul quotablecards.com mi-am dat seama ca trebuie sa cumpar neaparat de acolo cateva obiecte pentru colegele mele.

Mi se pare important sa nu faci cadouri doar cand sunt ocazii speciale cum ar fi o zi de nastere sau de nume, ci sa inventezi noi momente pentru facut surprize. Nu de alta, dar tocmai a inceput un an nou si cateva citate inspirationale sunt potrivite pentru un start pe masura.

Am incercat sa le surprind pe fiecare dintre colegele mele cu un citat potrivit pentru ele. Pentru Radiana, redactorul sef al site-ului, am ales o agenda cu un mesaj care ii aminteste zilnic sa-si urmeze visele si sa-si traiasca viata asa cum si-o imagineaza (“Go confidently in the directon of your dreams! Live the life you’ve imagined”, Thoreau). Mirunei, fashion directorul, i-am adus un magnet de frigider cu un citat care sa o inspire sa se reinventeze (Life isn’t about finding yourself. Life is abourt creating yourself”). Iar Dianei, redactor, i-am cumparat un magnet care-i ureaza sa fie mereu fericita (May You Be Happy Always). Interesant mi se pare ca, daca va doriti un citat anume, il puteti trimite pe site-ul mai sus mentionat de la rubrica “send us a quote”, iar ideea voastra se poate materializa pe un produs.

Text: Andreea Raicu