idei de cadouri sub 100 de lei

Iubesc hainele, dar la fel de tare indragesc si obiectele pentru casa. Iar pe zoot.ro, o platforma de e-commerce cu succes in Cehia si Slovacia care este acum prezenta si la noi, am descoperit o multime de lucruri pe care mi le-as dori acasa sau pe care le-as darui celor dragi. Si nu depasesc 100 de lei.

Saptamana trecuta s-a lansat in Romania zoot.ro, un shop online care s-a concentrat initial pe piata din Cehia si Slovacia, iar acum a venit si la noi. Are o misiune-manifesto cu care am rezonat din plin: “Nu este numai despre haine”. Si ce-i drept in portofoliul lui nu gasesti numai haine si accesorii pentru barbati si femei, ci si produse din sectiunea “casa si design” cu preturi accesibile si un design uebercool.

Daca iei cadouri sub 100 de lei pentru casa mergi la sigur

Cand caut idei de cadouri pentru amici si cunostinte ma cam feresc sa cumpar haine. Desi le cunosc cat de stilul si le-as putea estima marimile, stiu ca de obicei ceea ce alegi sa porti e extrem de subiectiv. Cunosc tipi care nu suporta pulovere pe gat, fete care se feresc de piesele din lana si de decolteuri in V si tot felul de alte “ciudatenii” personale.

Tocmai de aceea, cand vreau sa merg la sigur si sa nu daruiesc ceva extrem de impersonal cum este un voucher de cumparaturi, aleg varianta produselor home & deco. Chiar daca mai ai in casa un desfacator de vin, cani de ceai sau un set de farfurii, tot nu strica unele in plus. Mai ales cand designul lor este departe de a fi unul banal. Iar aici mi-a venit in ajutor noul magazin zoot.ro. Pe el am gasit tot felul de obiecte si obiectele sub 100 de lei care au un si un rol decorativ, dar si practic.

Set de ceaiuri de la English Tea Shop, 38,99 lei

Termos roz cu flamingo Disaster Aviary, 99,90 lei

Cutie pentru salata Pret a Paquet, 85,99 lei

Agenda A6 din silicon, 47,99 lei

Citeste si: “Cadouri de Mos Nicolae: surprize tari sub 100 de lei”!

Colaj: Irina Cucu