Party Plates farfurii de portelan cu mesaje amuzante

In copilarie nu mancam niciodata din farfurii de portelan simple, uni. Bunica si mama alegeau mereu farfuria sau bolul cu un desen pe fund. Asa ma motivau sa mananc tot, iar premiul era tocmai imaginea de pe fundul farfuriei.

Acum nu mai am nevoie de astfel de “tactici” pentru a goli farfuria, dar nu m-ar deranja sa ma trezesc la final cu un mesaj superamuzant, precum cele de pe noile farfurii Party Plates. Ele sunt noile inventii fabricate in Romania ale duo-ului Oana Titica & Ioana Stanescu.

Oana este food writer la BBC Good Food si blogger la Chicineta.ro, iar Ioana Stanescu este artist plastic si fondatoarea Colorate Boutique. Colectia Party Plates creata de ele cuprinde noua farfurii din portelan, fiecare cu un mesaj care nu siguranta nu te va lasa rece.

“Chocolate made me look this good” este unul dintre mesajele cu care m-au cucerit noile farfurii de portelan

Farfuriile de portelan au aparut din dorinta Oanei Titica si a Ioanei Stanescu de a transforma mancarea, gatitul si petrecerile intr-o joaca. De aici si mesajele amuzanto-obraznice precum “Cakes gave me this great ass” sau “I make love better than I cook”. Rezultatul este colectia Party Plates, creata pentru petreceri la care chiar vrei sa-ti chemi prietenii sau un cadou mai mult decat inspirat pentru gurmanzii din viata ta.

Party Plates Oana Titica Ioana Stanescu
Oana Titica & Ioana Stanescu sunt cele care au creat Party Plates

Pretul fiecarei farfurii de portelan este de 39 lei, iar colectia poate fi cumparata de pe shop.chicineta.ro. Produsele pot fi curatate in masina de spalat vase. Livrarea in Bucuresti se face prin curier rapid.

Citeste si: “Masa de Paste: creeaza cadrul perfect cu decoratiuni la moda”!

Foto: PR