Facebook in viata reala

Distractia mea de dimineata incepe in fata calculatorului. Imi place sa intru pe Facebook si sa-mi beau cafeaua privind imaginile postate de prietenii mei, statusurile intersante sau ascultand cele mai noi melodii. Iar cand ceva ma cucereste, apas indata butonul “Like”.

Nu ma costa nimic, iar astfel cel care l-a primit va sti ca ii impartasesc gustul in materie de frumos. Pe ce l-as pune in viata reala? Pe oameni atunci cand am cu ei o discutie interesanta, pe cartile bune care as vrea sa nu se termine niciodata si pe hainele care ma fac fericita. Ce-i drept, am momente in care mi-as dori sa existe si unul de “Unlike”, in special pentru persoanele care se iau prea serios intr-un “spatiu de joaca”.

Daca vrei sa-i faci un cadou trasnit unui dependent de Facebook, atunci iti propun sa intri pe site-ul www.bobsshop.ro si sa te amuzi cu stampilele care imita butonul de “Like”. In plus, pe langa aceasta vei primi o a doua cu “Unlike”. Mi se pare un cadou potrivit in special pentru colegii de birou si asta pentru ca se pot distra stampiland astfel diverse documente de care nu mai au nevoie. Totul e ca joaca lor sa nu ajunga la sefi…

Pretul setului este de 55 Ron.

Text: Diana Marasoiu Foto: www.bobsshop.ro